Uzzini, kāda ir tavas zodiaka zīmes visizplatītākā veselības problēma

tautaruna.lv 31.jūlijs 2021, 10:16
 
pexels.com
Katrai zodiaka zīmei ir raksturīgas atsevišķas veselības problēmas ar ko visbiežāk nākas saskarties. Asrologi no "Healthline" ir apkopojuši populārākās veselības problēmas katrai horoskopa zīmei.

Auns

Problēmzonas: galva, smadzenes, seja

Auniem patīk uzņemties jaunus izaicinājumus un nodot sevi visu darbam, tomēr šāda attieksme nereti var atspēlēties veselībā. Pārlieku liela noslodze, stress var izraisīts galvassāpes, migrēnu un pat insultu. Lai arī Auni ir pakļauti lielam stresam, tomēr viņiem ir nepieciešams sevi nodarbināt, citādāk šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem var būt visai viegli ieslīgt depresijā.

Vērsis

Problēmzonas: kakls, ausis, rīkle

Vērši visbiežāk savā ikdienā saskarsies ar saaukstēšanos. Bieži vien šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem "pielīp" ierastie vīrusi, kas rada gan kakla, gan ausu sāpes. Savukārt tie Vērši, kuri jūt, ka arvien pieņemas svarā, bez acīmredzama iemesla, tie var saskarties ar vairogdziedzera problēmām.

Dvīņi

Problēmzona: plaušas, pleci, rokas, plaukstas

Līdzīgi kā Dvīņu dažādā daba, arī viņu ierastās veselības problēmas iedalās divās kategorijas. Vieni šīs zodiaka zīmes pārstāvji visbiežāk saskaras ar siena drudzi, saaukstēšanos un klepu. Savukārt citiem visbiežāk problēmas rodas plecu, roku un plaukstu rajonā. Tādējādi rodas dažādi sastiepumi un sāpes locītavās. Tā kā aktīvie Dvīņi nereti ir visai nervozi un negatīvi noskaņoti, viņi var ciest no trauksmes un bezmiega.

Vēzis

Problēmzona: krūtis, kuģis

Viena no visbiežāk izplatītajām Vēžu veselības problēmam ir depresija. Lai sevi nomierinātu un sniegtu prieku, Vēži var aizrauties ar mierinājuma meklēšanu pārtikā. Tādējādi var rasties dažādas kuņģa problēmas un aptaukošanās.

Lauva

Problēmzona: sirds, mugura, murgurkauls, asinsrite

Lauvām ir īpaši nepieciešams uzraudzīt savu sirds veselību. Augsts asisnspiediens, aizsprostojušās artērijas un neregulāra sirdsdarbība, ir lietas ar ko visbiežāk saskarās šīs zodiaka zīmes pārstāvji. Lai veicinātu labu sirds veselību, Lauvām ir ieteicams nodarboties ar meditāciju.

Jaunava

Problēmzonas: vēders, zarnas

Ēšanas traucējumi ir izplatīta problēma Jaunavu vidū. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji "cīnās" ar savu svaru neatkarīgi no tā, vai tas ir par lielu, vai par mazu. Jaunavu vidū bieži vien nākas saskarties ar dažādām kuņģa slimībām, piemēram, čūlām un kairinātu zarnu sindromu.

Svari

Problēmzona: nieres, virsnieru dziedzeri, āda

Visizplatītākās veselības problēmas Svariem saistās ar gremošanas traktu. Svari bieži vien ciešs no divām galējībām - caurejas vai aizcietējumiem. Tādējādi Svariem ir nepieciešams prātīgi izvērtēt, kādu pārtiku viņi ikdienā patērē. Svari saskaras ne tikai ar gremošanas trakta problēmām, bet bieži vien šiem cilvēkiem ir ļoti problemātiska āda.

Skorpions

Problēmzona: urīnpūslis, taisnā zarna, dzimumorgāni

Viena no izplatītākajām Skorpionu problēmām saistās ar hormoniem. Skorpioniem ļoti svārstās hormonu līmenis. Tādējādi vienu brīdi šīs zodiaka zīmes pārstāvji var būt ļoti uzbudināti, citos brīžos gluži pretēji. Skorpioniem nākas saskarties ar problēmām seksuālajā jomā. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem pastāv lielāks risks iegūt seksuāli transmisīvās slimības.

Strēlnieks

Problēmzona: gurni, augšstilbi, sēžas nervi, redze

Strēlnieki ir visai nemierīgi, azartiski un ļoti aktīvi, tāpēc bieži vien viņi nonāk dažādos nelaimes gadījumos. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir īpaša uzmanība jāpievērš redzes veselībai un jādodas pie ārsta, ja tiek manītas kādas problēmas.

Mežāzis

Problēmzona: kauli, ceļi, zobi, āda, locītavas

Mežāži ir ļoti stalti cilvēki un šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem visbiežāk ir nevainojama stāja. Tomēr Mežāžiem vajadzētu rūpīgi sekot līdzi kaulu un locītavu veselībai. Bieži vien var rasties dažādas negaidītas un nepatīkamas problēmas, sāpes.

Ūdensvīrs

Problēmzona: apakšstilbi, potītes, vēnas

Ūdensvīri ir visai aktīvi un ļoti graciozi. Ja jūs esat Ūdensvīrs, tad noderēs biežāk parūpēties gan par savām potītēm, gan apakšstilbiem. Aktīvā dzīvesveida dēļ var rasties problēmas šajās zonās. Nepieciešams parūpēties par savu kāju labsajūtu.

Zivs

Problēmzona: nervu sistēma, pēdas

Zivis ir visai jūtīgi cilvēki, kas bieži sastraucas par dažādiem niekiem. Tādējādi ciešs ne tikai nervu sistēma, bet arī imunitāte. Zivis ne tikai savas emocionalitātes dēļ saskarās ar dažādām nervu sistēmas problēmām, bet izplatītas ir arī dažādas pēdu problēmas, piemēram, varžacis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas