"Viņi lūdzās pēc vakcīnas"; ārstes ieraksts soctīklos ataino skaudro situāciju Covid-19 slimnīcās

tautaruna.lv 24.jūlijs 2021, 15:00
 
pexels.com
ASV, Alabamas štata ārstes Britnijas Kobias emocionālai ieraksts "Facebook" atklāj skaudro ikdienu, ārstējot Covid-19 pacientus, vēsta "People".

Ārsts atzina, ka bieži vien slimnīcā nonāk jauni, spēcīgi, veselīgi cilvēki, kuriem ir ļoti smagas Covid-19 komplikācijas. Saprotot to, ka vīruss ir beidzot jāuztver nopietni, šie cilvēki lūdz ārstiem poti pret koronavīrusu.

"Viena no pēdējām lietām, ko viņi saka pirms intubācijas, viņi lūdzās pēc vakcīnas. Es turu viņu roku un saku, piedod, bet ir jau par vēlu," vēsta ieraksts "Facebook".

Viņa atzina, kad pēc šādas saruna pacientam ir konstatēta Covid-19 izraisīta nāve, viņa mirušā cilvēka ģimenei saka īpašus vārdus.

"Es apskauju viņu ģimenes locekļus un saku, ka labākais veids, kā godināt viņu mīļoto, ir doties vakcinēties un mudināt citus rīkoties tāpat."

Ārste atzīt, ka bieži vien šādās reizēs iezīmējas ļoti skaudra situācija, kāpēc šie cilvēki nav vakcinējušies pret Covid-19. Ģimenes apgalvo, ka viņas neticēja iepriekš izskanējušajām ziņām par to, ka vīruss ir bīstams un ir nepieciešams vakcinēties, lai sevi pasargātu.

"Viņi domāja, ka tā ir mānīšanās. Viņi domāja, ka tā ir politika. Viņi domāja, ka tāpēc, ka viņiem ir konkrēta asins grupa vai noteikta ādas krāsa, viņi nesaslims. Viņi domāja, ka tā ir gripa," situāciju skaidroja ārste.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas