3 horoskopa zīmes, kurām šī būs grūta nedēļa

tautaruna.lv 6.jūlijs 2021, 10:30
 
pexels.com
Trim horoskopa zīmēm šī nedēļa būs grūtāka nekā citām, raksta dzīvesstila portāls "Your Tango".

Dvīņi

Dvīņi šonedēļ cīnīsies ar bezmiegu un daudzām domām. No ārpuses viss izskatīsies labi - tikšanās ar draugiem, patīkamas nodarbes, taču Dvīņu prātus kaut kas nomāks. Dvīņiem šondēļ jāizvēlās, vai nepatīkamās sajūtas nolikt maliņā, vai atrast veidu, kā mainīt pagātni, kas traucē mieram. Zvaigznes iesaka Dvīņiem šonedēļ atzīt patiesību, kas atbrīvo un doties tālāk.

Jaunava

Jaunavas šonedēļ saskaries ar likstām birojā un cilvēkiem, kuri nekontrolēs sakāmo, bet Jaunavas nespēs būt tolerantas. Jaunavas šonedēļ kaitinās cilvēki, taču tas būs saistīts tieši ar darba jautājumiem un neskars ne personiskos jautājumus, ne veselību, ne finanses. Zvaigznes iesaka vienkārši mazāk satraukties par citiem un atcerēties, ka šis aizkaitinājums pret kolēģiem būs tikai nedēļu.

Zivis

Zivis šonedēļ jutīs stresu un zaudēs drošības sajūtu. No vienas puses šīs horoskopa zīme pārstāvji būs sociāli, taču tas radīs viņos šaubas par sevi. Viņi apšaubīs citu motīvus un jo sevišķi sevi - vai ir pietiekami interesanti, gudri utt. citiem cilvēkiem. Zvaigznes iesaka saprast vienu lietu - ja cilvēki jūs grib sev apkārt, tad viņiem patiešām ar jums ir interesanti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:21

Jaunākās diskusijas