3 horoskopa zīmes, kurām šī būs lieliska nedēļa

tautaruna.lv 5.jūlijs 2021, 12:43
 
pexels.com
Šonedēļ Saule ir Vēža zīmē un gaidāms arī Jauns Mēness, kas nozīmē, ka vairākām horoskopa zīmēm gaidāms īpaši labvēlīgs laiks, raksta dzīvesstila portāls "Your Tango".

Vērsis

Vēršiem šī nedēļa būs kā "pamošanās laiks" un īpaši tas attieksies uz viņu pašapziņu. Ja līdz šim bija kaut kas, kas lika par sevi šaubīties, kāds slikts ieradums, tad šī ir nedēļa, kad tas var mainīties. Vērši šonedēļ atbrīvosies no rūpēm par to, ko citi par viņiem domā, kas nozīmē lielu brīvības sajūtu.

Vēzis

Šis ir Vēžu laiks un tieši tagad viņi sajutīs spēku - prātā, ķermenī un garā. Vēži būs gatavi doties uz priekšu un beidzot izdarīt to, ko iepriekš kavējās paveikt. Šī ir nedēļa, kad Vēži materializē un izpauž savas lielākās vēlmes. Viņi zin, kas nepieciešams viņu dzīvēs. Vēži šonedēļ jūtīsies pacilāti un spējīgi.

Svari

Svari šonedēļ saskatīs, kas ir nepareizs viņu attiecībās, dzīvesveidā, ēšanas paradumos utt. Turklāt Svari spēs izstrādāt konkrētu plānu, kā situāciju izlabot. Viss negatīvais, ko Svari saskatīs, patiesībā kalpos kā risinājums jauniem plāniem, jaunam sākumam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas