3 zodiaka zīmes, kurām šis jūlijs ir īpaši grūts mēnesis

tautaruna.lv 10.jūlijs 2021, 10:30
 
pexels.com
Zodiaka Uguns zīmēm jūlijā klājas grūtāk un tām biežāk ir nepieciešams mierinājums, raksta "Elite Daily".

Auns

Lai arī Auni dod priekšroku sevis uzlādei ilgam laikam, jūlijs var izmantot šīs zīmes nostaļģiju un nepieciešamību pēc komforta. Šomēnes Auniem jārūpējas par savu sirdi un jāatceras par savām saknēm. Viņiem var būt dažas neatrisinātas jūtas par to, no kurienes viņi nāk, par savu izcelsmi. Šajā mēnesī komsmoss mudina atrast mieru.

Lauva

Šis mēnesis ir par introspekciju. Kamēr Lauvu iekšējā pasaule sev šķitīs spilgtāka kā jebkad, šo zīmju pārstāvjiem var gadīties ieslīgt savā iztēlē un raizēs. Ja ir iespējams atrast veidu, kā analizēt savas jūtas, Lauvām ir iespēja piedzīvot atklāsmes un daudz atklāt par sevi.

Strēlnieks

Strēlniekiem jāsaprot, ka nekas nav mūžīgs. Strēlnieki jūlijā tiks mudināti atrauties no pieķeršanās, kuru ir jau pārauguši un ieguldīt sevi nākotnes perspektīvās. Pārveidošanās process reti kad ir viegls. Jāatceras, ka, lai fēnikss varētu atdzimt no pelniem, tam vispirms jāsadeg. Pat ja Strēlniekiem šomēness ir jāsaskaras ar grūtībām, viņiem jācenšas atrast mieru tajā, kas paver ceļu jauniem sākumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas