Zodiaka zīmes, kurām ir grūti notievēt

tautaruna.lv 28.jūnijs 2021, 7:00
 
Atis Ieviņš/F64
Būt labā formā ir katra cilvēka uzdevums, taču, pēc astrologu domām, ir dažas zodiaka zīmes, kurām to darīt ir grūtāk nekā citām, raksta "rsute.ru".
Dvīņi nekad nav bijuši ļoti disciplinēti - viņiem nav ikdienas režīma un īpašu uztura ierobežojumu.

Turklāt šīs zīmes pārstāvju grafiks ir diezgan saspringts - maz ticams, ka izdosies ievērot kādas diētas. Rīta uzkodas var būt "veselīgas", taču dienas laikā zīmes pārstāvji var pat neatcerēties par ēdienu. Tukšs vēders vakarā noteikti "paziņos par sevi", un tad neviens kalorijas neskaitīs.

Vēži var uztvert problēmas pārāk saasināti, tāpēc viņiem parasti ir paaugstināta apetīte. Patstāvīgi mēģināt zaudēt lieko svaru nav absolūti viņu variants, it īpaši tāpēc, ka zīmes pārstāvji ir iecienījuši miltu un cukura produktus. Vēži nemeklēs problēmas sevī - viņi žēlos sevi un lolos, tāpēc diez vai būs laba ideja gaidīt no viņiem nopietnus lēmumus sportot, kā arī pieņemt jebkādus ierobežojumus uzturā.
Zivīm ir grūti sastādīt rīcības plānu un stingri ievērot to - viņi pastāvīgi meklē attaisnojumus savai rīcībai un bezdarbībai. Viņi "piesedz" nevēlēšanos ievērot diētu ar brīvi piegulošām drēbēm, zem kurām problēmas vairs nav redzamas. Tas nozīmē, ka nav jēgas tās risināt. Un, ja viņas sāk izrādīt raksturu un "pieturēties pie ierobežojumiem", tad riskē laiku pa laikam "sabrukt" un nonākt depresijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas