3 horoskopa zīmes, kurām šajā laikā mainīsies mīlas dzīve

tautaruna.lv 24.jūnijs 2021, 9:01
 
pexels.com
Vēža sezona (no 21. jūnija līdz 22. jūlijam) mainīs mīlas dzīvi daudzām horoskopa zīmēm. Šīs trīs horoskopa zīmes gaida lielas pārmaiņas personiskajā dzīvē, raksta "Your Tango".

Auns

Auniem šajā laikā ir svarīgi tikt galā ar emocionālajiem un mentālajiem dzīves aspektiem. Auni beidzot romantisko attiecību ziņā varēs relaksēties. Tie, kuri ir attiecībās, gūs atziņu, ka viss ir kārtībā un šajā ziņā nebūs nekādu uztraukumu. Brīvie Auni jutīsies mazāk depresīvi un labā pašsajūta ļaus kļūt atvērtākiem pret citiem, kas radīs iespēju satikt īsto un vienīgo.

Vēzis

Vēži beidzot iegūs emocionālu mieru. Šis būs no stresa brīvs laiks un arī mīlas dzīvē viss šķitīs vienkāršāks. Vēži sapratīs, ka mīlas dzīvē nekas nemainīsies, ja vien abas puses nerīkojas. Agrāk Vēži romantiskās attiecībās izrādīja vairāk iniciatīvas. Tas tagad mainīsies un attiecībās būs atklāta komunikācija.

Lauva

Lauvas ir noguruši no tā, ka ne viss notiek tā, kā viņi to vēlas. Arī mīlas dzīvē. Lauvas šajā periodā var izteikt ultimātus un censties uzspiest partnerim savu viedokli, liekot tam mainīties. Lauvām jāatceras, ka vienīgā lieta, ko tās var ietekmēt, ir sava attieksme pret lietām. Ja viņi problēmas saskatīs tikai citos, tad nekad nebūs laimīgi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:40

Jaunākās diskusijas