VIDEO: neticamas pārvērtības! Vīrietis notievē par 130 kilogramiem

tautaruna.lv 19.jūnijs 2021, 15:11
 
Ekrānšāviņš no video
Liekais svars ir problēma, ar kuru cilvēki cīnīsies, kamēr pastāvēs pati cilvēce. Nav pārsteidzoši, ka šova "Absolūti jauns es" varonis nolēma atbrīvoties no liekajiem 130 kilogramiem. Un viņam tas izdevās.

Maikls svēra 201 kilogramu. Viņš visu laiku nēsāja melnas drēbes, lai slēptu ķermeņa aprises. Turklāt viņš to darīja arī vasarā. Un viss tāpēc, ka visi smējās par puisi. Tāpēc viņš nolēma radikāli mainīt savu dzīvi.

Vienā no šova epizodēm 24 gadus vecais Maikls ļoti detalizēti aprakstīja savu ceļu uz svara zaudēšanu. Viņš atklāja noslēpumu, kā tikai 2 gadu laikā viņam izdevās atbrīvoties no 130 kilogramiem. Maikls atzina, ka sākotnēji viņš smēlās motivāciju no negatīvisma, kas nāca no cilvēkiem. "Cilvēki, kuri mani iepriekš kritizēja, treniņu laikā kļuva par manu motivāciju," viņš saka.

Bet puisis neuzskata, ka viņa dramatiskā svara zuduma pamatā ir tieši fiziskās aktivitātes vai diēta. Tā vietā viņš saka: "99% svara zaudēšana ir jūsu prātā. Kad jūsu prāts ir gatavs, zaudēt svaru nav tik grūti," viņš atzīmē.

Pēc Maikla teiktā, kad kilogrami sāka kust, lielākais šķērslis, ar kuru viņš saskārās, bija liekā āda. Lai no tās atbrīvotos, bija nepieciešamas 3 operācijas. Tomēr pēc šīm procedūrām viņš tagad ir apmierināts ar rezultātu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:56

Jaunākās diskusijas