Trīs horoskopa zīmes, kuras mēdz krāpt mīļotos

tautaruna.lv 11.jūnijs 2021, 14:46
 
pexels.com
Šīs trīs horoskopa zīmes mēdz atkārtoti piekrāpt savus mīļotos cilvēkus, raksta "Your Tango".

Zivis

Šokējoši, bet horoskopa zīme, kura, visticamāk, piekrāps otru, ir Zivis. Tā kā šie cilvēki ir jūtīgi un emocionāli, viņi bieži pakļaujas visniecīgākajai omas maiņai. Ja viņi ir dusmīgi, nav iespējams prognozēt sekas. No otras puses, šīs zīmes pārstāvji parasti nepamet attiecības, pat, ja tajās ir nelaimīgi, jo baidās citus sāpināt. Ironiski, ka Zivis var izvēlēties slepenu afēru, lai gan pašos sirds dziļumos, iespējams, cer, ka tiks pieķerti.

Dvīņi

Dvīņi attiecībās ir ļoti prasīgi, tāpēc, ja otra pusīte nespēj viņiem sniegt nepārtrauktu uzmanību, Dvīņi to meklēs citur. Dvīņiem mēdz būt grūti izdarīt izvēli, ja ir vairākas iespējas, turklāt, ja dzīvesbiedrs var ko vēl piedāvāt, tad šo horoskopja zīmju pārstāvji to uzreiz nepametīs. Turklāt, ja Dvīņi neiegūs visu no viena vai jau diviem esošiem partneriem, tad viņus tas neapturēs sameklēt vēl trešo.

Svari

Svariem patīk flirtēt, tāpēc daudzi izvairās ar viņiem veidot ilgstošas romantiskās attiecības. Svariem, pat esot nopietnās attiecībās, patīk koķetēt un pat, ja nereti tas šķiet nekaitīgi, flirts var aiziet pārāk tālu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:14

Jaunākās diskusijas