Ko latviešu astrologs obligāti iesaka izdarīt līdz 10.jūnijam?

tautaruna.lv 7.jūnijs 2021, 11:14
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Ceturtdien, 10.jūnijā, dienas vidū visā Latvijā būs iespējams novērot daļēju Saules aptumsumu. Astrologs Kristaps Baņķis līdz šim laikam iesaka atbrīvoties no liekā.
Kā teikts "Astrocentrs.lv" ierakstā, vajag atbrīvoties no visa liekā skapjos un atvilknēs, prātos un attiecībās.

"Līdz 10.jūnija Aptumsumam un Aptumsuma tuneļa noslēgumam, kā arī Dižčika, RetroSaturna, RetroJupitera pateicīgā astrofonā vajag atbrīvoties no visa liekā skapjos un atvilknēs, prātos un attiecībās. Brīvs no nelietotā un enerģētiski toksiskā. Labākais gada periods!" teikts ierakstā.

Kā vēstīts, 10.jūnijā, dienas vidū visā Latvijā būs iespējams novērot daļēju Saules aptumsumu, informēja Latvijas Astronomijas biedrība (LAB) un SIA "StarSpace".

LAB skaidroja, ka tas būs vidēja izmēra aptumsumu, jo maksimālajā brīdī būs aizsegta trešdaļa Saules diametra.

Aptumsuma sākums Rīgā būs plkst.12.54, maksimālā fāze, kad aizklāts 31% Saules diametra, būs plkst.14.02, bet tas noslēgsies plkst.15.09. Citās Latvijas vietās nedaudz atšķirsies gan norises laiki, gan maksimālā fāze.

Liepājā viss notiks sešas minūtes agrāk, bet fāze būs līdzīga kā Rīgā. Kolkā viss notiks četras minūtes agrāk, bet maksimālā fāze būs 33%. Līdzīga fāze būs Rūjienā, bet notikuma laiki līdzināsies momentiem Rīgā. Savukārt Daugavpilī notikumi būs piecas minūtes vēlāk nekā Rīgā, bet fāze būs mazāka - 28%.

Latvijā daļējie Saules aptumsumi ir novērojami reizi divos līdz sešos gados. Iepriekšējais daļējais Saules aptumsums Latvijā bija novērojams 2018.gada 11.augustā, bet nākamais ir gaidāms jau samērā drīz - 2022.gada 25.oktobrī, kad Mēness aizsegs vairāk nekā pusi Saules diametra.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas