Stjuarte atklāj 3 kaitinošākās kļūdas, kuras pieļauj teju visi pasažieri

tautaruna.lv 2.jūnijs 2021, 18:00
 
Ekrānuzņēmums no TikTok
Stjuarte Keita Kamalani sociālajā vietnē Tik Tok dalījusies ar kaitinošākajām kļūdām, kuras pieļauj lidmašīnu pasažieri.

Stjuarte no ASV dalījusies ar ieteikumiem lidojumam.

Pirmais padoms attiecināms uz vidū esošajām sēdvietām. Kā norāda Keita, abi roku balsti pa vidu ir paredzēti cilvēkam, kurš sēž pa vidu.

Viņa aicina cilvēkus nebūt tai personai, kas var sēdēt pie loga un izmantot ārējo roku balstu un tad vēl aizņemt vidējo roku balstu, uzsverot, ka vidū sēdošajam pienākas abi roku balsti.

"Un neesi tas cilvēks, kurš [krēslā pie ejas], kas var brīvi pārvietoties, cik vēlas un izmantot šo roku balstu [ārējo] un vēl vidējo roku balstu," video skaidro Keita.

Tāpat viņa norāda, ka tas, kurš sēž pie loga ir tiesīgs kontrolēt loga žalūziju. Stjuarte pauž, ka, protams, ir iespējams pieklājīgi pajautāt par savām vēlmēm, ja acīs spīd saule, taču lēmums paliek pie loga sēdošā ziņā.

Kas attiecas uz iespēju atvirzīt krēsla atzveltni, stjuarte dalījusies ar "nepopulāru viedokli", norādot, ka, kamēr lidmašīna nepaceļas vai nenolaižas, pasažieri droši var izmantot šo opciju, jo ir samaksājuši par ērtu lidojumu un krēsli ir tam paredzēti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:41

Jaunākās diskusijas