Vanga nosaukusi lietas, kuras nedrīkst izmest

tautaruna.lv 1.jūnijs 2021, 17:30
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Slavenā gaišreģe Vanga ieteica neizmest noteiktas lietas, jo tās uzkrāj enerģiju. Tas var gan pozitīvi, gan negatīvi ietekmēt cilvēka nākotni, raksta "rsute.ru".

Pulkstenis

Pulskteņus nav vēlams mest ārā, jo tādējādi var pārtraukt saikni ar sirdij tuviem un dārgiem cilvēkiem. Jūs varat sākt strīdēties ar viņiem, piesaistīt neveiksmes un ģimenes konfliktus.

Maize

Nav ieteicams to izmest, jo tas ir ļoti vērtīgs produkts, tas piesaista veiksmi un labklājību. Tas ir svēts ēdiens, pozitīvi ietekmē laimi mājās, uzlabo pašsajūtu, palīdz izvairīties no negatīvisma un neveiksmēm. Izmetot to, cilvēki savās mājās piesaista daudz negatīvisma. Ja maize kļūst cieta un neēdama, Vanga bija ieteikusi to adot putniem, suņiem vai citiem dzīvniekiem.

Fotogrāfijas

Fotografējot, cilvēki dalās ar savu enerģiju. Ja ir daudz nevajadzīgu, vecu fotogrāfiju, Vanga ieteica no tām neatbrīvoties, bet ielikt kastē. Tas palīdzēs izvairīties no dzīves neveiksmēm un sliktas veselības. Izmetot fotogrāfijas, cilvēki ar negatīvu enerģiju var nodarīt pāri un radīt ciešanas tiem, kas redzami fotogrāfijās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:47

Jaunākās diskusijas