Vangas padomi, kā piesaistīt naudu

tautaruna.lv 4.jūnijs 2021, 15:39
 
Vladislavs Proškins/F64
Ikviens var saskarties ar finansiālām grūtībām. Lai tiktu ar tām galā, kā arī uzlabotu savu finansiālo stāvokli, var palīdzēt slavenās bulgāru gaišreģes Vangas padomi, raksta "rsute.ru".
Visgrūtākajos periodos cilvēki mēdza vērsties pie Vangas, kura ieteica vairākus rituālus, lai palīdzētu uzlabot finansiālo stāvokli.

Sūnas un aļģes. Lai piesaistītu naudu, ir vērts ienest mājā nelielu daudzumu sūnu un aļģu, kas atrodas tuvumā. Tās ir jāizžāvē, kad saule ir spoža, un ir svarīgi, lai nebūtu mākoņu. Šāds talismans jānoliek zem paklāja, tuvāk slieksnim, un tad mājās ienāks nauda.

Kad kārtot rēķinus un aizņemties naudu. Labāk pārrēķināt vai aizdot līdzekļus pirms pusdienlaika. Tas ir saistīts ar faktu, ka, ja finanšu darījumi tiek veikti vakarā, tad var zaudēt vairāk nekā iegūt. Ja ir nepieciešams to darīt pēcpusdienā, tad ir vērts turēt rokās koka krustu.

Naudas piesaiste. Ja finansiālā veiksme pagriezusi muguru, tad to var labot, pārkārtojot mēbeles mājā. Turklāt ir svarīgi to izdarīt tā, lai mājoklis kļūtu mājīgāks un ērtāks, un mēbeles neaizsprostotu gaismu.

Piparmētra makā. Uzlabot finansiālo situāciju palīdzēs arī piparmētru lapa, kas ar savu roku noplūkta un ievietota maciņā.

Jauns maks. Ja cilvēks ir iegādājies jaunu maku, tad ir vērts uz nedēļu tajā ielikt zelta izstrādājumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:50

Jaunākās diskusijas