Vasaras mīlestības horoskops

tautaruna.lv 5.jūnijs 2021, 9:34
 
pexels.com
Kas var būt vēl labāks laiks, lai atrastu jaunu partneri vai nostiprinātu jau esošās attiecības, ja ne vasara? "AstroTwins" ir apkopojušas, ko zvaigznes šovasar sola ikkatrai zodiaka zīmei mīlestībā, vēsta portāls "Astrostyle".

Auns

Sākot no 5. jūnija līdz 8. oktobrim, Auniem uzspīdēs veiksme mīlestībā. Šiem zodiaka zīmes pārstāvjiem vasara būs mīlestības un romantikas pilna. Lai arī viss liksies skaisti un "rožaini", taču šajā laikā netrūks arī dažādas dramatiskas situācijas. Tāpēc Auniem šajā vasarā nepieciešams rīkoties drosmīgi un uzņemties iniciatīvu.

Auni vasarā īpašu uzmanību pievērsīs krāšņiem un spilgtiem cilvēkiem. Tomēr astroloģes iesaka lielāku uzmanību veltīt nosvērtām un mierīgām personām. Tiem Auniem, kuriem jau ir attiecības, vasara būs īsts pārbaudījums uzticībai. Šajā laikā Aunam ir jābūt atklātam pret savu partneri un jāatrisina visi neskaidrie jautājumi. Ap 14. augustu Auniem pastāv lielas iespējas ģimenes pieaugumam.

Vērsis

Jūnijā un jūlijā Vērši vēlēsies sev apkārt mierīgu atmosfēru. Tāpēc vasaras sākumā labprātāk izvēlēsies ar savu partneri aizvadīt laiku mājās vai kopā ar ģimeni. Vasaras sākums būs ideāls laiks, lai dotos ar ģimeni kopīgos izbraucienos. Savukārt vientuļie Vērši šajā laikā atradīs savu otro pusīti. Savu partneri visticamākais izdosies atrast turpat draugu grupā.

Līdz 17. septembrim Vērši var saņemt precību piedāvājumu. Savukārt sākot no 11. septembra Vēršiem zvaigznes vēsta īpaši romantisku periodu.

Dvīņi

Dvīņi līdz jūlijam būs ļoti koķeti. Šiem zodiaka zīmes pārstāvjiem patiks flirtēt un iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Brīvie Dvīņi savu otro pusīti šajā laikā var atrast gan iepazīšanās aplikācijā Tinder, gan vienkārši uz ielas. Galvenais šajā laikā Dvīņiem ir jābūt atvērtiem pret visām iespējām, kas viņiem tiek dotas.

Augstā Dvīņi var nonākt dažādās pretrunīgās situācijās, pateicoties dažādiem pārpratumiem. Tāpēc svarīgi ir piestrādāt pie savas komunikācijas ar citiem, lai varētu izķepuroties no dažādām likstām. Augusts arī būs lielisks laiks, lai dibinātu ģimeni vai ar otro pusīti apsvērtu uzsākt kopdzīvi. Vasaras pēdējais mēnesis būs ideālais laiks atvaļinājumam!

Vēzis

Jūnijs būs vispiemērotākais laiks, lai beidzot atvadītos no pagātnes un aizmirstu par bijušajām attiecībām. Sākot no 21. jūnija līdz 22. jūlijam, Vēži jutīsies ļoti pievilcīgi un to apliecinās arī apkārtējie, kas pievērsīs pastiprinātu uzmanību šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem.

Sākot no 1. jūlija līdz 31. jūlijam, šis būs ideāls laiks, lai atrastu ilgtermiņa partneri. Savukārt tie Vēži, kuri jau ir attiecībās, šajā laikā nostiprinās savu tuvību un būs lielisks brīdis, lai izteiktu bildinājumu. No 14. jūnija līdz 17. septembrim attiecības ievirzīsies jaunā stadijā.

Lauva

Lauvām šī būs īpaši karsta vasara. Visa uzmanība tiks pievērsta šīs zodiaka zīmēs pārstāvjiem. Netrūkst dažādi uzmanības apliecinājumi no apkārtējiem. Svarīgi ir saprast, ko Lauva vēlas.

Tās Lauvas, kuras ir attiecībās, šajā laika posmā piedzīvos atslābumu. Tomēr svarīgi ir nepalaist attiecības pašplūsmā, jo tas var sagādāt vairākas problēmas. Augusta beigās Lauvas satiks savu bijušo partneri, kas vēlēsies atgriezties Lauvas dzīvē.

Vasarā Lauvām ir vairāk jāpadomā par sevi, savām vēlmēm un attiecībām, jo šīs zodika zīmes pārstāvji vēlēsies sniegt palīdzīgu roku gan draugiem, gan ģimenei, kas var nelabvēlīgi ietekmēt attiecības.

Lauvām šovasar ļoti nozīmīgs būs 31. jūlijs, kad izšķirsies viss - vēlme palikt attiecībās ar esošo partneri vai doties jaunas mīlestības meklējumos.

Jaunava

Jaunavām šī vasara būs sapņu un fantāziju pilna. Līdz 11. septembrim šo zodiaka zīmju dzīvē uzradīsies mīļotais cilvēks. Šīm attiecībām būs potenciāls pārraugt no vienkārša vasaras romāna līdz ilgtermiņa attiecībām. Dažas no Jaunavām šajā vasarā izlems par labu attiecību pārtraukšanai, jo nejūtīs, ka tās attīstās, bet ir iestagnējušas.

Laika posmā no 24. jūnija līdz 8. augustam tiešsaistes iepazīšanās lietotnēs šiem zodiaka zīmes pārstāvjiem īpaši veiksies. Ap 8. septembri Jaunavām būs laiks "atdzimt no jauna". Tas nozīmē to, ka šajā laika posmā šīs zodiaka zīmes pārtāvjiem vairāk laika ir jāvelta sev, lai izsvērtu visu, kas šajā dzīves posmā ir vissvarīgākais.

Svari

Svari šajā vasarā alks vieglprātīgu romantiku. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji savā partnerī vēlēsies saskatīt ne tikai mīļoto cilvēku, bet arī labāko draugu.

Brīvie Svari savu otro pusīti varēs atrast dažādās grupu aktivitātes, vai tās būtu lekcijas, vai treniņi. Vietā, kur pulcējas vairāki līdzīgi domājoši cilvēki, būs liela iespēja atrast savu mīļoto. Visticamākais, ka Svari savu partneri nolūkos par sevi vecāku un pieredzējušāku.

Augustā Svari būs ļoti sabiedriski un vēlēsies doties uz dažādiem pasākumiem. Svarīgi šajā laika posmā neaizmirst par savu partneri un arī viņu iesaistīt dažādās aktivitātēs.

Skorpions

Šī vasara Skorpioniem būs visai piepildīta un aizņemta, tāpēc atliks visai maz laika randņiem un romantiskiem vakariem. Tāpēc brīžos, kad atrodas laiks randiņam, to ir jāizbauda pilnībā, atliekot visus darbus un raizes uz vēlāku laiku. Laika posmā no 26. jūnija līdz 8. augustam šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ieteicams atlicināt vismaz trīs dienas sev un doties pelnītā atpūtā kopā ar mīļoto cilvēku.

Savukārt vientuļajiem cilvēkiem ieteicams jūlijā doties kādā tuvākā vai tālākā ceļojumā, jo tas būs labs pagrieziena punkts attiecību jomā. Šajā ceļojumā būs iespējams atrast savu jauno mīlestību. Šovasar Skorpioniem vislielākā veiksme uzmaidīs karjerā, tāpēc mīlestības likstas aizmirsīsies. 29. septembris būs īpašs datums Skorpioniem. Šis datums būs ļoti romantisks un pastāv liela iespēja, ka šajā dienā Skorpions var saņemts piedāvājumu precēties.

Strēlnieks

Strēlniekiem ļoti zīmīgs izrādīsies 16. jūnijs. Šajā datumā Strēlnieki iepazīs cilvēku ar kuru izveidosies vasaras mīlas dēka, kas ieilgs līdz pat rudenim.

Vasaras sākums Strēlniekiem būs visai spraigs, nāksies saskarties ar vairākām problēmām, taču tās izdosies pārvarēt. Šajā vasarā Strēlniekiem ir ieteicams apsvērt iespēju uzburt romantiskas jūtas atkal ar savu bijušo partneri. Strēlniekiem šovasar būs ļoti liela vēlme doties ceļojumā. Šī sajūta obligāti ir jāizmanto un jādodas atpūsties, jo atpūtas laikā uzvirmos jauna romantikas dzirksts. Atpūtas laikā Skorpions iepazīs cilvēkus, kas liks aizrauties elpai.


Mežāzis

Mežāžiem šī vasara būs visai drūma. Rūpīgi nepieciešams pārdomāt savus lēmumus un nesasteigt rīcību. Īpaša piesardzība jāievēro augustā.

Savukārt laikā no 24. jūnija līdz 8. augustam Mežāžiem būs ļoti liela kāre precībām un attiecību nostiprināšanai. Skaistās domas un ieceres var izbojāt pavisam vienkārša lieta, tāpēc no tās ir jāizvairās! Mežāži kļūs greizsirdīgi uz savu partneri un tas var radīt nesaskaņas. Izvairies no greizsirdības!

Tomēr ap 11. augustu būs straujšs pagrieziena punkts attiecībās. Mežāži būs beidzot gatavi nostiprināt attiecības un pāriet nākamajā "līmenī". Svarīgi, lai Mežāži būtu atklāti pret savu partneri un atzītu savas jūtas. Šis datums būs nozīmīgs arī vientuļajiem Mežāžiem, šajā datumā būs iespēja satikt savu jauno mīletību.

Ūdensvīrs

Pretpoli pievelkas! Visu vasaru Ūdensvīri alks jaunas attiecības. Jau 16. jūnijā Ūdensvīri kļūs pielaidīgāki un sāks meklēt otro pusīti cilvēkos, kuri iepriekš nelikās saistoši. Tādējādi būs iespējams ievērojami uzlabot izredzes, lai atrastu sev jaunu partneri.

Ap 24. jūniju Ūdensvīriem būs jāuzņemas iniciatīva attiecībās. Tādējādi būs iespējams veidot veselīgas un stabilas attiecības. 31. jūlijs būs tā diena, kad Ūdensvīriem būs jābūt drosmīgiem un atklātiem, lai uzzinātu, ko otrs cilvēks vēlas un noskaidrotu vai turpmākas ceļš ir ejams kopā. Savukārt 15. augustā Ūdensvīri spers nozīmīgu soli, lai attiecības ievirzītos nopietnākā gultnē.


Zivs

Laikā no 24. jūnija līdz 8. augustam, Zivīm vasara būs visai karsta. Par spīti tam, ka šajā vasarā Zivis nevarēs garlaikoties, ir svarīgi savas sakāpinātās emocijas mazināt. Tur palīdzēs draugi un ģimene, kas varēs sniegt noderīgu padomu. Vissakāpinātākās emocijas Zivīm būs ap 15. jūliju, tāpēc šīs zodika zīmes pārstāvjiem šajā laikā ir jābūt īpaši uzmanīgiem.

Zivīm ieteicams šajā vasarā baudīt piedzīvojumus un izklaides brīvā darbā, piemēram, pārgājienos. Galvenais Zivīm šajā vasarā ir jābūt godīgām gan pret sevi, gan citiem. Ap 29. augustu Zivis pieņems pareizo lēmumu, kas tālāk ietekmēs turpmāko mīlestības fronti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:56

Jaunākās diskusijas