Māte šokā: "Meita uzdāvinājusi klasesbiedrenei mašīnas atslēgas"

tautaruna.lv 2.jūnijs 2023, 20:30
 
pixabay.com
Daudzi bērni ir labsirdīgi un no brīva prāta dalās ar visu, kas viņiem pieder un arī nepieder. Reizēm vecākiem bērnu labsirdība un dāsnums var radīt pamatīgus zaudējumus.

"Twitter" kāda mamma ievietojusi ierakstu: "Kad Tev šķiet, ka vismaz viens bērns nu ir prātīgs, atskan zvans no skolas - meita uzdāvinājusi klasesbiedrenei mašīnas atslēgas. Pārbaudu - toč mašīnas rezerves atslēga pazudusi." Autore papildina: "Es tagad drudžaini domāju, ko vēl viņa varētu būt uz skolu aiznesusi…"

Komentētāji stāsta savu bērnu "nedarbus", ko tie sadarījuši aiz mīlestības pret tuvākajiem draugiem: "Draudzenes puika jau arī ir pacenties bildināt jauko meiteni no grupiņas. Vecāki pēc tam brauca pakaļ gredzenam"

"Meita atdeva kaimiņu puikam 25 eiro. Izvilka no mašīnas."

"Draudzenei brāļameita taisīja biznesu - savus centus mainīja ar citiem pirmklasniekiem pret eiro. Vecāki piefiksēja tikai tad kad atrada jau diezgan daudz 1 un 2 eiro monētas. Ļoti jauks vecums"

"A kam Tev rezerves atslēgas? Dēla klasē viens puika izdāļāja patronas. Vajadzēja redzēt manu sejas izteiksmi, kad es tās ieraudzīju dēla skolas somā... Labi, ka tukšas. Un pēc tam izrādījās, ka no filmēšanas laukuma savāktas par piemiņu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:28

Jaunākās diskusijas