Svari, kas par tevi zina visu; cilvēki apspriež super gudrus svarus

tautaruna.lv 2.aprīlis 2023, 9:45
 
pixabay.com
Izrādās, ka svari vairs nav vienkāršs instruments, kas parāda cilvēka svaru kilogramos, bet arī pasaka cik ķermenī ir tauku, cik ūdens, kāda ir vielmaiņa un vēl vairākus parametrus.

Ieraksts "Twitter": "Man nedaudz “norauj jumtu”, ka visu šo par mani pasaka svari, kas stāv vannasistabā. Cik daudz ir vērts tajos ieklausīties, gan jau cits stāsts, bet varbūt kāds zina, vai ir jēga kaut aptuveni uzticēties šiem rādījumiem?"

Komentētāji īsti netic, ka šie svari ar pietiekami augstu precizitāti tiešām spēj noteikt visu, ko sakās spējam. "Es šīs sarunas iespaidā nopirku tos svarus. Kaut nu neviens neatnāktu un ar faktiem nepateiktu, ka nekam neder"

"es sevi mierinu ar faktu, ka pat ja patiešām nekam neder-svaru rāda pareizi un piefiksē aplikācijā, kā arī šad tad paskatīties, ir interesanti"

"Es tādus svarus pa taisno miskastē. Punkts. Kā svari tiek pie tādiem datiem? Pēc vienas nostāšanās ar abām pēdām 10s nu labi 15s ilgumā? "Pielīdējsvari", mārketinga triks. (Labi, es pavecs īgņa, bet ja tam var ticēt, tad kā tiek pie rezultāta?)"

"Varbūt vienīgi Basal metabolism, viss pārējais ir pilnīgs sūds un random cipari."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas