Cilvēki steidz soctīklos aizstāvēt Cipuli

tautaruna.lv 27.marts 2023, 18:30
 
Oksana Džadana/ F64
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta direktore Liene Cipule vietnē "Twitter" ievietojusi fotogrāfiju, kurā redzams, ka uz ugunskura tiek gatavota maltīte, bilde komentējot ar vārdiem: "Agrs pavasaris ir lapu grābšana, ēdiens uz ugunskura un alus!". Taču ne jau visiem ir pieņemamas "šādas izdarības"....

"Lūdzu, nedariet kā Liene Cipule. Nevajag visiem pirmajā siltajā sestdienā testies grābt lapas, dedzināt drazas uz grillēt uz velna paraušanu. Padomājiet par veciem cilvēkiem, bēbīšiem un tiem, kam sirds&asinsvadu slimības, ko dūmu elpošana dekompensē! Nepiedūmojiet gaisu!" raksta Ilze.

Tiesa ieraksta komentētāji uzskata, ka no mušas uzpūsts zilonis un problēma meklēta tur, kur tās nav.

44% baterija: Šis jau ir par traku..kaut kāds aizvainojums uz LV mediķiem?

Mans Dievs: Tad nu atradusi par ko cepienu uztaisīt. Viņa tev ugunskuru kurina zem logiem, Vai tavā dzīvoklī? Cilvēkam prieks. Ārā ir silts. Var šeptēties un sakopt savu teritoriju un pagatavot uz uguns ēst. Kur tev problēma? Jeb vienkārši vajag palasīties /piekasīties?

Beegood: Un kur gan teikts, ka tika dedzinātas lapas? Skaidri un gaiši rakstīts - grābt. Un ugunskuru kurināt, cik man zināms, pie tam, ja savā īpašumā, LV vēl neviens nav aizliedzis. Jums kāds personīgs aizvainojums?

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas