Nelielu ostas pilsētu Lielbritānijā pārņēmušas žurkas kaķu lielumā

tautaruna.lv 3.aprīlis 2023, 5:00
 
unsplash.com
Vietējie Tenbijas ostas pilsētiņas iedzīvotāji Dienvidvelsā ir pamatīgi satraukti. Viņu pilsētu ir pārņēmušas žurkas, kuras ir tik lielas, kā kaķi, vēsta "Daily Star".

Vietējie iedzīvotāji ir pamatīgi nobažījušies, jo problēma turpina tika saasināties. Pilsētas ielas pārņem milzu žurku bari. Vietējais zvejniekls Rodžers Mailss stāsta, ka atsevišķi grauzēji “dažreiz ir tikpat lieli kā kaķi”.

Kā tiek ziņots, tad žurkas mīt Tenbijas kalnos. Tomēr to populācija ir tik ļoti pieaugusi, ka žurkas sāk nākt arī cilvēku pagalmos.

Vairāki iedzīvotāji min, ka dzīvo šausmās par to, kas notiek ostas pilsētā. Viens no pilsētas iedzīvotājiem vārdā Dereks Brauns min, ka ir nobažījies par "bojājumiem", ko žurkas varētu nodarīt klintij.

Tikmēr citi vietējie iedzīvotāji min, ka problēma ar žurkām šājā pilsētā ir jau sen novērojama, tomēr tagad tās ir būtiski savairojušās un traucē iedzīvotāju miermīlīgo dzīvi.

Vietējā dome min, ka apzinās problēmas nopietnību un turpinās izlikt pilsētas teritorijā un klintīs ēsmas, lai atbrīvotos no grauzējiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:59

Jaunākās diskusijas