Alternatīvajā medicīnā laima slimību ārstējot ar bišu dzēlieniem; tiek riskēts ar 9 gadus vecu zēnu

tautaruna.lv 24.marts 2023, 7:30
 
pixabay.com
"Twitter" izraisījusies nikna diskusija pēc pārpublicētas ziņas,kurā lasāms, ka 9 gadus vecam zēnam, lai izārstētos no laima slimības, antibiotiku vietā iesaka bišu indi. Kāds no komentētājiem ērces ēd.

Ieraksts "Twitter": "No paralēlās pasaules. Viena dāma prasa padomu alternatīvās medicīnas grupā, kā palīdzēt 9g.vecam zēnam, kuram laima slimība. Lūk, ieteikums."

Komentētāji dalās divās frontēs: "Var jau šausmināties un teikt ko visu, bet… es esmu imūns pret encefalītu. Ērces nav piekodušās, un arī vakcinēts neesmu. Es ērces ēdu. Knikt un ņam ņam ņam. Uztaisīju analīzes, pilnīgi imūns. Bet pret laima slimību gan šis nestrādā. Arī analīzez uztaisīnu. Nekā! Metat ar akmeni"

"Nu, kaut kāds zinātniskais pamats ir tai bišu indei pret laimu. Tas gan nenozīmē, ka pašam vajadzētu eksperimentēt, ko nu vēl ar bērnu."

"Ārsts blakus - parādīju saraksti - viss legit! Pret laima slimību un Borēliju antibiotikas vai bišu inde, vai jebkas, kas palīdz iznīdēt cēloni. Pret encefalītu gan labāk laikus potēties, jo tai gadījumā var tikai apārstēt sekas, bet iespējami ātrāk."

"Vai vaicātāja ir anonīma? Tur taču nopietni tiek apdraudēta bērna veselība un būtu jāiejaucas. Neārstēta laimas slimība nav nekāds joks."

"Laboratorijās eksperimentē ar pelītēm, te ar saviem bērniem."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas