Klienti satrauc notiekošais kafejnīcā Jūrmalā

tautaruna.lv 13.marts 2023, 5:00
 
F64
TV3 raidījums “Bez Tabu” apseko kādu kafejnīcu Jūrmalā, kur pēc kādas skatītājas sniegtās informācijas ēdināšanas iestādes telpās regulāri uzturoties kaķis, tādējādi klientiem radot nepatīkamas sajūtas, kā arī potenciāli apdraudot viesu veselības stāvokli.

Raidījumā gan vēršas arī cita skatītāja, kuru uztrauc sekas pēc iepriekšējās sūdzības publiskas paušanas.

"Tajā brīdī es īstenībā uzvilkos. Ne jau kāds no tiem darbiniekiem speciāli domāja - es tagad nesīšu kaķi uz kafejnīcu. Viņš noteikti tur badā staigāja, sāka piebarot. Pēc tam aukstumā ielaida utt. Kāds tam risinājums? Vai nu tā kafejnīca, negribot nepatikšanas, vienkārši izmet ārā [kaķi]. Vai arī otrs variants - patversme. Patversmes ir pārpildītas," saka Ilona.

Kafejnīcā sastaptā iestādes pārstāve gan sakautrējas komentēt konkrēto situāciju kameras priekšā. “Ā, šis te mums no tās mājas. Viņš nedzīvojās te. Viņš ir no tās mājas, ienāk kaut kad. Jā, ar saimnieci kopā. Citreiz arī viens pats.”

Atbildību par to - vai ļaut ēdināšanas iestādes telpās uzturēties arī dzīvniekiem esot jāpieņem iestādes vadībai, ievērojot visas prasības, tā skaidro Pārtikas un veterinārā dienesta izplatīšanas uzraudzības daļas vecākā eksperte Svetlana Aļminoviča-Miļjanoviča.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:16

Jaunākās diskusijas