Nelaiķa pēdējā griba šokē ģimeni; noskaidroti dīvainākie aizgājēju lūgumi

tautaruna.lv 4.marts 2023, 0:30
 
unsplash.com
Lielbritānijā veikts interesants pētījums, kurā aptaujāti bēru ceremoniju vadītāji, lai noskaidrotu, kas ir bijušas dīvainākas prasības, atvadoties no aizgājušajiem. Viens no stāstiem šokējis daudzus, vēsta "Daily Star".

Kā atklāj viens no aptaujātajiem bēru ceremoniju vadītājiem, tad reiz aizgājējis izvirzījis savdabīgas prasības savai ģimenei.

Vīrietis gribēja, lai ģimene bēru ceremonijā viņu apēd. To tiešā mērā var definēt par kanibālismu.

Vīrietis gribēja, lai bēru maltīte tiktu pagatavota no viņa ķermeņa. Tā kā Lielbritānijā kanibālisms ir aizliegts, ģimenei tika paziņots, ka viņi nevarēs apēst savu mīļoto jeb izpildīt viņa pēdējo gribu.

Tikmēr kāds cits aizgājējs vēlējies, lai viņu zārkā gulda tērpušos Ziemassvētku vecīša tērpā, savukārt cits vēlējās izskatīties kā Elviss. Vēl viens aizgājējis izcēlies ar interesantu ideju, lai uz viņa zārka tiktu mestas nevis smiltis, bet gan želejveida konfektes.

Ar pavisam interesantu lūgumu izcēlās vēl viens nelaiķis. Viņš vēlējās, lai bēru viesi ievēro vienādu ģērbšanās stilu jeb uzvek vienādus tērpus. Nelaiķis vēlējās, lai sērotāji apģērbtos dzeltenos, pūkainos kostīmos. Tādos, kas atgādina Lielbritānijā populāra brokastu pārslu tēlu.

Kādās bērēs aizgājušais vēlējās, lai tiek sniegts priekšnesums. Sērotāji tika izklaidēti ar stepa deju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

4.marts 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas