Izklaides meklētāji pensionāres māju notur par bordeli

tautaruna.lv 13.februāris 2023, 4:00
 
unsplash.com
66 gadus vecās pensionāres Elaines Vaitas mērs ir pilns. Viņas savas mājas priekšā spiesta izlikt lielu izkārtni, lai atvairītu nepatīkamu personu apciemojumus, vēsta "Daily Star".

Kā apgalvo Elaina, tad viņa dzīvo pavisam klusā Teksasas štata nostūrī, kur šādu negaidīto "ciemiņu" apmeklējums ir ļoti pārsteidzošs.

Sieviete ir tuvu izmisumam, jo uz viņas mājas lieveņa regulāri apgrozās dažādi nepazīstami vīrieši, kuri uzskata, ka tas ir bordelis.

Negaidīti ciemiņi Elainas māju sākuši regulāri apmeklē kopš pagājušā gada. Sieviete stāsta, ka vīrieši nemitīgi vaicājot pēc Nikkijas, Kellijas vai Rondas.

Elainai nespēj izskaidrot, kāpēc šie vīrieši domā, ka viņas māja, kas atrodas pavisam klusā rajonā, piesaista izklaides meklētājus.

Kā Elainai stāstīja policija, tad, iespējams, viņas adrese ir norādīta, kā bordeļa atrašanās vieta, kāda intīma rakstura vietnē.

Elaina min, ka teju katru dienu viņai nākas saskarties ar šo nepatīkamo situāciju, tāpēc, lai skaidri un gaiši norādītu, ka viņa māja nav bordelis, sieviete izvietojusi pie tās izkārtni - "Kellija šeit nedzīvo".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:40

Jaunākās diskusijas