Neticami! Video tiešraides laikā mājdzīvnieks nopludina vērtīgu informāciju par savu saimnieku

tautaruna.lv 11.februāris 2023, 2:00
 
unsplash.com
Japāņu jūtuberis Mutekimaru video koplietošanas platformā "YouTube" piedzīvojis amizantu situāciju. Viņa kredītkartes datus visu citu apskatei tiešraidē nopludināja viņa mājdzīvnieks - zivtiņa, vēsta "UPI".

Izrādās, ka tas nav viss. Zivtiņa ne tikai nopludināja viņa kredītkartes datus, bet pamanījās arī iztērēt vairākus dolārus.

Kā kaut kas tāds varēja atgadīties?

Izskaidrojums ir pavisam vienkāršs. Mutekimaru ir izdomājis unikālu veidu, kā piesaistīt sekotājus savam "YouTube" kontam. Viņš tiešraidē rāda, kā viņa zivtiņa, pateicoties akvārijā ievietotajiem sensoriem, spēlē populāro spēli "Pokémon". Zivtiņai peldot no viena akvārija gala uz otru, tiek iedarbināt sensori, kas veic kustības videospēlē.

Lai arī ar šādiem video Mutekimaro tiešsaistē ir dalījies vairākkārt, pirmoreiz notiekot vietnes darbības traucējumiem, zivs nevis "piedalījās" videospēlē, bet gan tērēja naudu.

Tā vietā, lai izklaidētu citus cilvēkus, mājdzīvnieks "Nintendo" e-veikalā iztērēja vairākus dolārus, kā arī netieši atklāja kredītkartes informāciju, kas būtu lieti noderīga krāpniekiem.

Zivij izdevās paveikt vēl vienu varoņdarbu - nomainīt viņa konta nosaukumu no "Mutekimaru" uz "ROWAWAWAWA". Par laimi zivtiņa nepaspēja sastrādāt vēl citus nedarbus un Mutekimaro laikus pamanīja sava mājdzīvnieka paveikto.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:43

Jaunākās diskusijas