Absurds! Uzņēmums uzstāda dīvainus loterijas noteikumus; par laimestu ir jāsamaksā

tautaruna.lv 20.janvāris 2023, 17:30
 
unsplash.com
Kam gan nepatīk uzvarēt loterijās un iegūt balvas? Piedaloties loterijās iespējams iegūt visvisādas balvas, gan lielākas, gan mazākas. Tomēr visas loterijas vieno tas, ka uzvaras brīdi mēs tās saņemam par velti. Liels bija kādas "Twitter" lietotājas pārsteigums, kad uzvarot loterijā, viņa nemaz tik viegli savu laimēto nevar iegūt īpašumā.

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" laimīgā loterijas uzvarētāja dalījās ar ekrānšāviņu, kurā rakstīts, ko viņa ieguvusi balvā un kā pie tās tikt.

"Kad laimē, bet nelaimē," raksta loterijas uzvarētāja.

Kā izrādās, sieviete ir laimējusi cepuri ar alkoholisko dzērienu ražotāja logo. Lai šo cepuri iegūtu īpašumā, personai ir jābūt 18 gadus vecai. Tas viss var šķist saprotami, bet nākamais noteikums, lai iegūtu balvu, kura jau ir laimēta, ir ļoti neparasts.

Lau iegūtu cepuri īpašumā, ir nepieciešams veikt pirkumu internetveikalā 60 eiro vērtībā.

Kāda ieraksta komentētāja atzina, ka šī nav pirmā šāda veida loterija. Arī viņa ir pamanījusi, ka konkrētais internetveikals piekopj šādu praksi. "Jā es viņiem šo "laimēšanu" pamanīju, iepērcies par 60 EUR un saņemt mantiņu dāvanā, lol, kā tad."

Tikmēr kāds cits "Twitter" lietotājs vērsta Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC) uzmanību uz šo loteriju. "@PTACgovLV, šī nav kāda agresīva kkmercprakse? Patērētājs laimējis virtuālo kuponu, nevis "bezmaksas dāvanu"."

PTAC sniedza atbildi un pauda, ka informācija par šo loteriju ir nodota atbildīgajam departamentam izvērtēšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas