Vīrieti pārsteidz viesnīcā piedzīvotā nekaunība; naktsmītne iekasē naudu par neko

tautaruna.lv 21.janvāris 2023, 11:30
 
pexels.com
Cilvēki, kuri kaut reizi ir nakšņojuši viesnīcā zina, ka numuriņā esošais minibāra saturs, dažādi dzērieni un uzkodas, var izmaksāt lielu naudu, ja vēlaties ar šiem gardumiem pamieloties. Bet vai zinājāt, ka viesnīca var iekasēt maksu ne tikai par minibārā esošā satura notiesāšanu, bet arī par paša mazā ledusskapja atvēršanu?

Kā vēsta portāls "Daily Star", tad kāds atpūtnieks sociālajā tīklā "Reddit" dalījās ar fotogrāfiju, kuru bija uzņēmis savā viesnīcas numuriņā.

Viņš vēlējās atvērt minibāru un tajā ievietot savus līdzpaņemtos dzērienus.

Liels bija viņa pārsteigums, ka pie minibāra bija novietota īpaša zīmīte. Ierasti blakus minibāram novieto cenrādi, cik maksā dzērieni, kuri atrodas ledusskapī. Bet šoreiz atpūtnieku pārsteidza tas, ka uz zīmītes bija rakstīts, ka par ledusskapja atvēršanu arī ir jāmaksā, pat ja nekas no tajā iekšā esošā satura netika apēsts, izdzerts.

"Atspirdzinājuma skapim ir uzstādīts sensors. Par atspirdzinājuma skapja izmantošanu, lai uzglabātu personīgos produktus, automātiski tiek iekasēti 50$," tā vēstīja blakus minibāram novietotā zīmīte.

Kā sociālajā medijā atzina fotogrāfijas autors, tad, izlasot uz zīmītes rakstīto, viņš nevēlējās riskēt un savus līdzpaņemtos produktus, dzērienus neievietoja mini ledusskapī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:14

Jaunākās diskusijas