Komentētājs: "Nil Muižniek, negribas ticēt, ka Jūs būtu uzpirkts..."

tautaruna.lv 20.janvāris 2023, 14:30
 
pixabay.com
Sabiedrības sašutuma vētru izraisījusi Nila Muižnieka attieksme pret bēgļu jautājumu - cilvēki nesaprot kā bēgļus no Ukrainas var pielīdzināt bēgļiem no Baltkrievijas un citām valstīm.

Ne vienā vien sociālo tīklu vietnē parādījušies neizpratnes pilni ieraksti par Nila Muižnieka teikto attiecība uz bēgļu uzņemšanu. Kāda "Twitter" lietotāja raksta: "Kas tie par murgiem? Kāds speciāli "organizē" mums šos bērgļus no Baltkrievijas un Muižnieks tos spēj pielīdzināt Ukrainas bēgļiem! Pilnīgs absurds. Attopieties. Nil Muižniek, negribas ticēt, ka Jūs būtu uzpirkts..."

Absolūti lielākā daļa komentāru ir pret Nila Muižnieka pausto viedokli.

Elita: "Tādu tupumu, kādu demonstrē Muižnieks, par naudu nevar nopirkt."

Sarma: "Jautājums vienmēr pastāv - par cik lielu?"

Mikipele: "Neaizmirsīsim,ka viņš savu politisko karjeru sāka izteikti promaskaviskajā Šlesera partijā."

Krista: "Muižnieks-klasisks novecojis,,klaida”jaunkomunists, kuram izdevies iekārtoties siltā vietiņā, dara, ko liek.Vēsturi zina vāji, bet nodos jebkuru valsti, cilvēku par grašiem, Latvija viņu pilnīgi neinteresē. Aizstāvēt afgāņu ,,bēgļus”,kuri tēloja Taliban pretiniekus,kamēr ASV maksāja…"

DK: "Kādēļ Muižnieks katru dienu nav Baltkrievijas medijos vai Sīrijā un neklārē tur savas atziņas un atklājumus? Kādēļ cīnās ar sekām nevis cēloņiem? Laikam jau bažas, ka tad problēma pazudīs un donoriem nebūs iemesla piešķirt kārtējo finansējumu. Klaunu kantoris."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas