Auto ar ģimeni nokrīt no 75 m augstuma un visi izdzīvo

tautaruna.lv 15.janvāris 2023, 18:12
 
Aivars Ķesteris/F64
Divi pieaugušie un divi bērni, kuri atradās Tesla automašīnā, ASV Kalifornijas štatā izdzīvoja kritienā no 75 metru augstuma. Glābēji to nodēvēja par īstu brīnumu.

Kā ziņo policija, automašīna uz Klusā okeāna piekrastes šosejas aptuveni 30 kilometrus uz dienvidiem no Sanfrancisko nobrauca no ceļa un nokrita no klints. Vieta, kas sasniedz 90 metru dziļumu, ir pazīstama kā "Velna klints".

Aculiecinieki pamanīja autoavāriju un nekavējoties izsauca ātro palīdzību. Pasažieri nogādāti slimnīcā, kur izrādījās, ka gan pieaugušie, gan bērni nav guvuši nopietnas traumas.

"Diemžēl mēs pārāk bieži sastopamies ar šādiem negadījumiem. Un tas, ka šajā gadījumā visi pasažieri izdzīvoja, nav nekas cits kā brīnums,” žurnālistiem notikuma vietā sacīja ugunsdzēsēju priekšnieks Braiens Potendžers.

Avārijas cēlonis pagaidām nav zināms, taču saskaņā ar mediju ziņām tiek uzskatīts, ka vadītājs apzināti nobraucis no ceļa, lai nogalinātu sevi un automašīnā esošus cilvēkus. Par slepkavības mēģinājumu izdots orderis 42 gadus vecā vīrieša aizturēšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas