Soctīkli šokā: bērniem Latvijas skolās liek atbalstīt viendzimuma laulības

tautaruna.lv 14.janvāris 2023, 5:00
 
F64
Mikroblogošanas vietnē Twitter klejo foto ar fragmentu no pārbaudes darba kādā Latvijas skolā. Jāsaka, ka tas pārsteidza daudzus.

Ieraksta autore publicē darba fragmentu, kurā jāsakārto stilistiski un gramatiski pareizi doto teikumu. Viens no piemēriem liek paust bērniem atbalstu viendzimuma lailībām.

"Latv.val.pārbaudes darbs vsk.Sakārtot stilistiski un gramatiski pareizi doto teikumu.Pareizā atbilde-“Es ATBALSTU VIENDZIMUMA laulības!" pauž ieraksta autore.

Komentāro cilvēki nekavējoties steidzās uzzināt, kurā skolā ir šāda veida pārbaudes darbi, uz ko ieraksta autore atbildēja: "Skolu negribu publiski atklāt, bet pd bija rudenī 10. klasei. Ar skolotāju sazinājos, ļoti atvainojās un ITKĀ piekrita, ka tādus uzdevumus ar tādu pareizo atbildi nedrīkstētu dot, bet tas jau visticamāk bija tikai formāla atrunāšanās. Šoreiz tālāk negāju."

Komentētāji pauda lielu sāsutumu par šādu uzdevumu, tostarp, rakstot, ka ka šādai ideoloģijai skolās nav vietas.

"1) Kādā sakarā šādi jautājumi? 2) Kurš ģēnijs rakstījis jautājumus un kā šī anketa nonākusi līdz tipogrāfijai? 3) Tas taču ir joks, vai ne?" savu neizpratni pauž reklāmas speciālists Ēriks Stendzenieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:56

Jaunākās diskusijas