Kāda fotogrāfija rada traci internetā

tautaruna.lv 29.decembris 2022, 3:00
 
Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency
Latvijā daudzviet uz reģionālajiem un vietējiem autoceļiem braukšanas apstākļi ir īpaši apgrūtināti. 

Lai arī autoceļi tiek kaisīti un rievoti, taču lietus ietekmē kaisītais materiāls var tikt noskalots, ledū izveidotās rievas izkust un apledojums var veidoties atkārtoti.

Meteorologi prognozē, ka turpinās līt un gaisa temperatūra saglabāsies plusos. Šo meteoroloģisko apstākļu ietekmē turpināsies atkusnis un atkala. Ceļi var būt slideni un pārvietošanās pa tiem var būt īpaši apgrūtināta, īpaši pa grants autoceļiem, kas ziemā tiek uzturēti ar sniega kārtu.

Šajā sakarā lielu ievērību vietnē "Tvittte" guvusi kāda fotogrāfija.

Tiesa, pati ieraksta autore atzīst, ka tā nav viņas bilde, bet internetā aizlienēta. Citi komentētāji norāda, ka bilde pat nav tapusi Latvijā. Taču, piemēram, Normunds norāda: "Ārpus pilsētas, pakalnu novados (Piebalgā, Ērgļos u.c.) šādas ainas ir bieži sastopamas, arī pavasaros. Uz pilsētu ietvēm tas notiek tāpēc, ka nav palaists traktors ar šķūri."

Lauris: Pisģīta bilde. Viss šis konts ir vnk. like vākšanas mašīna uz svešu foto/tvītu rēķina.

Krista: Neviens neko nekopē un nezog. Parādi man likumu, kurā ir rakstīts, ka nedrīkstu šeit twiterī likt jau internetā publicētas bildes. Nav tādu likumu. Man Tev nav jāatskaitās par to, ko šeit pubilcēju. NEPATĪK, NESKATIES.

Tikmēr daļa komentētāju atzīst, ka bilde ir skaista un daļēji ataino arī šā brīža situāciju Latvijā.

Diāna: Bīstams skaistums

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:50

Jaunākās diskusijas