Rīgā atrod Krievijas un Putina "pielūgsmes vietu"

tautaruna.lv 15.decembris 2022, 3:30
 
Gints Ivuškāns/ F64
Auto gāzes uzpildes stacijas Rīgā, Pārdaugavā, darbinieku telpas “rotātas” ar Kremļa varu slavinošiem simboliem un atribūtiem, ziņo ukraiņu izcelsmes rīdzinieks Arsēnijs TV3 raidījumam "Bez Tabu".

Arsēnija vecāki dzimuši Ukrainā, bet pats - Latvijā. Viņš pāris gadus strādā auto gāzes uzpildes stacijā Rīgā, Vienības gatvē. Arsēnijs stāstīja, ka strādā priekšnieka Ruslana pakļautībā bez darba līguma.

Viņam ļoti riebjas uzpildes stacijas saimnieka prokremliskā nostāja un izpausmes: jau ilgstoši darba telpas, kur strādā pārdevējs/kasieris “izrotātas” ar vairākiem Krievijas varu slavinošiem simboliem un atribūtiem. Tajās pie kases strādā priekšnieks, stāstīja Arsēnijs.

Arsēnija pavadībā “Bez Tabu” komanda iekļuva telpā, kur izlikti vairāki Krievijas karogi, pie sienas piekārts izgriezums no avīzes, kurā attēlota agresorvalsts diktatora Vladimira Putina ģīmetne, zem kuras uzdrukāts “mēs balsojam par Putinu!”. Tāpat telpā atrodama Georga lente un atsauksmju un ieteikumu grāmata Kremlim, Vladimiram Putinam.

Jau ilgstoši aizrāda priekšniekam par viņa prokremlisko nostāju, jo īpaši sāpīgi uz šīm “dekorācijām” skatīties ir pēc Krievijas izvērstā kara Ukrainā, pauda Arsēnijs.

Konkrētā uzpildes stacija kādu laiku vairs nedarbojas, jo tajā notiek remontdarbi, drīzumā priekšnieks Ruslans plāno atjaunot tās darbību, stāstīja Arsēnijs.

Sazinoties ar Ruslanu, viņš par savu prokremlisko nostāju runāja ļoti izvairīgi, bet norādīja, ka visus Kremļa slavinošos simbolus un atribūtus esot aizvācis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:56

Jaunākās diskusijas