Pēc Latvijas ārstu nonievāšanas kāds tvitera lietotājs dabū trūkties

tautaruna.lv 26.novembris 2022, 19:12
 
Pixabay
Kāds pacients salīdzina Nīdarlandes un Latvijas ārstus un viņš uzskata - attiekmes atšķirība ir graujoša. Taču šīs viņa atziņas izsaukušas citos dusmu vilni.

Autors piebilst: Protams, tas ir daļēji izskaidrojams ar obligāto maksas veselības apdrošināšanu un ar vispārējo ekonomisko situāciju. Bet nu tik un tā - foršs, laipns ārsts Latvijā ir liela veiksme, vismaz tad, kad es tur dzīvoju. Viņš arī atzīst - arī Nīderlandē tikt pie speciālistiem ir grūti.

Autors arī raksta: "Vnk tas gadījums ar M. Bisenieka mammu reāli uzsita asini un atmiņas par dažiem personīgiem gadījumiem saskarsmē ar LV ārstiem, kas gan ir tīrākais nieks salīdzinot ar Bisenieka kundzes pārdzīvojumiem un stresu."

Geins: ja ar tādu uzstādījumu ej pie ģimenes ārsta, tad to pašu arī saņem pretī. Man nekur un nekad nav bijusi problēma ar attieksmi, jo izdaru pašu minimumu- esmu laipns un cieņpilns pret visiem.

Mārcis: Diezgan daudz sanāk apmeklēt ārstus un neatceros faktu, ka kāds būtu bijis nepieklājīgs vai nelaipns! Šķiet tā tāda stilīga lieta stāstīt, ka kautkas ārzemēs ir labāks kā Latvijā. Stipri šaubos, ka medicīna pie mums švakāka!

Lauris: Absolūtas muļķības. Ārstu attieksme LV ir cieņpilna, var būt atsevišķi izņēmumi. Ir vairāk dzirdēts par daudziem pacientiem, kuri iedomājas, ka ir VIP un pienākas viss tagad un tulīt.

Sarmucuks: Nu, teikšu tā- iepriekšējais ģ.ā. man bija tāds, ka pilnīgi nopietni domāju, ka es te tviterī nerakstītu šobrīd. Neslikts ārsts, bet nu attieksme zem katras kritikas. Nomainīju (lūk šis bija sarežģītāk). Tagad man ir ģ.ā. kura ir ieinteresēta un to jūt.

Ilze: Es jau sen saku: LV kaut kas nav kārtībā ar ārstu apmācību. Netiek iemacīts, ka pret pacientu jāizturas neitrāli. Iespējams, problēma arī tā, ka lielās valstīs lielāki konkursi uz medicīnas studiju vietām, atsijā arī tādus, kam nejauks raksturs, trūkst veselā saprāta...

Albina: Cik sanācis sēdēt rindā pie ģ.ā paskatoties kādi vairums cilvēki sanākuši vnm brīnījos ka ārste ir pozitīva, katrs otrais mēģināja iemācīt to kā būtu pareizi jāārstē un ka google saka to un šito..

Ingus: Nu nez...cik esmu ripojis, vienmēr bija ok. Esmu arī ripojis pie UK ārstiem. Citreiz liekas ka absolūti bezjēdzīgs pasākums. 1) Poliklīnikā vienmēr uz visām kaitēm cenšas iesmērēt paracetamol.2) Slimnīcā viss TIK LĒNI, ka gribas uzprasīt vai viņi vispār zina ko un kas jādara.

Oliniete: Es nekur nerāpoju, un manā dzīvē nekad neviens slikts ārsts nav trāpījies, sākot ar dzemdību speciālistiem un beidzot ar jebkuru citu. Ģimenes ārsts vispār izcils. Jau 25 gadus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:40

Jaunākās diskusijas