Brīnumaina "izveseļošanās"! Atsakot ziedojumu "kurlmēmajam", vīrietis pēkšņi sāk runāt

tautaruna.lv 25.novembris 2022, 3:30
 
f64.lv, Kaspars Krafts
"Vēl nav Ziemassvētki, bet brīnumu laiks jau ir sācies. Gribu pastāstīt, kā mums vakar gāja Jelgavā pie Ksenukai veikala," vietnē "Facebook" raksta Agnija. 
"Iznākot no veikala un iekāpjot mašīnā, pēkšņi pie loga kāds klauvē. Paskatos, tāds smaidīgs, jauns vīrietis. Atveru durvis- viņš dod man mapi un rāda, ka nevar parunāt. Tur veidlapa, vāc parakstus starptautiska kurlmēmo cilvēku centra izveidei, es, protams, parakstos, vai man grūti, un tad skatos pēdējā ailītē ierakstītas naudas summas 30, 50, 20 eur.. es saprotu, ka jāziedo.. paskatos uz lapu, vēlreiz uz cilvēku - un sāk darboties mans prāts.. sāku mašīnā meklēt maku un domāt.. melnīgsnējs kurlmēmais, paceļu acis, redzu vēl pāris "ziedojumu vācējus" turpat stāvvietā staigājam ar mapītēm..
Pasaku viņam skaidras - naudas man nav.. bet man ir tāda krūzīte, kur metu sīknaudu, tur vnm vismaz pāris eiro ir.. sāku kratīt to un pēkšņi mans kurlmēmais, smaidīgais ziedojumu vācējs pasaka "pašla ti" un aizcērt manas mašīnas durvis, skriešus pamet stāvvietu, dusmīgi lavierējot caur mašīnām..
tajā brīdī es sapratu cik gan veiksmīgi viss sanāca.. un izlēmu, ka turpmāk šādiem ziedojumu vācējiem prasīšu konta numuru," raksta Agnija.
Komentāros cilvēki stāsta, ka arī viņi šo "kurlmēmo" grupiņu ir satikuši, sirojot Jelgavas apkaimē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:10

Jaunākās diskusijas