Izseko un piedāvā naudu; Talsos bērnus biedē aizdomīgs vīrietis

tautaruna.lv 10.septembris 2022, 18:00
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Talsos bērnus nobiedējis vīrietis, kurš izrādījis aizdomīgu interesi. Esot bijis ar pavērtām biksēm, vērojis un izsekojis bērnus, piedāvājis naudu un uzsmēķēt, ziņo raidījums "Bez Tabu".

Talsu iedzīvotāji ziņo par kādu iepriekš neredzētu vīrieti. Viņš izrādījis aizdomīgu interesi par bērniem, kuri rotaļājušies Talsu Evaņģēliski luteriskās baznīcas apkaimē. Viens no vīrieša nobiedētajiem bērniem stāstīja raidījumam par svešinieka uzvedību.

"Viņš visu laiku blenza, piedāvāja cigaretes, “saltiņus”, vēlāk sēdēja ar vaļējām biksēm un sekoja mums. Mēs bijām nobijušies. Biju es, mana māsa, vēl viens bērns un divi puiši," stāsta kāds bērns.

Pēc nesekmīgiem centieniem izbēgt no vīrieša uzmācīgās uzvedības bērni devās uz netālajām mājām, lai pasūdzētos pieaugušajiem.

Pēc sastapšanās ar svešinieku bērni ir nobijušies, raidījumam stāstīja viņu vecāki.

Todien pēc bērnu sūdzībām pieaugušie izsaukuši policiju. Likumsargi izsaukuši Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādi. Kā sapratuši no mediķiem, vīrietim jau iepriekš apārstēta kāda garīgās veselības kaite.

Mediķu brigāde nogādājusi vīrieti medicīnas iestādē, stāstīja iedzīvotāji.

"Mums bail, ka viņš varētu atgriezties. Policija teica, ka, ja viņš neko fiziski nav darījis, arestēt viņu nevar," saka bērna māte.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 1

 
Anonīms
 

Bīstams tips.

18.septembris 2022, 13:10 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:11

Jaunākās diskusijas