VIDEO. Britus šausmina mudinājums taupības nolūkos izmantot atkārtoti lietojamo tualetes papīru

tautaruna.lv 28.augusts 2022, 16:42
 
Pixabay.com
Pircēji Lielbritānijā ir sašutuši par mudināti iegādāties atkārtoti lietojamu tualetes papīru, lai cīnītos pret dzīves dārdzības krīzi, vēsta express.co.uk.

Dzīves dārdzībai pieaugot un inflācijai sasniedzot 10,1 procentu, briti vēlas ietaupīt naudu, kur vien iespējams. Tomēr lielākā daļa nav sajūsmā par jaunāko ieteikumu, kā taupīt naudu.

Apvienotās Karalistes populārākajā lielveikalā "Tesco" ir pieejams atkārtoti lietojamais tualetes papīrs "Andrex Toilet Tissue Gentle Clean 24 Roll" par 11,25 britu mārciņas.

Faktiski šis nav tualetes papīrs, ko cilvēki pēc izmantošanas izmet, bet gan kokvilnas auduma kvadrātiņi, ko pēc lietošanas izmazgā.

Produkta aprakstā teikts: “Šis mazgājamais un atkārtoti lietojamais tualetes papīrs nodrošina rentablu un videi draudzīgu dzīves veidu, neradot atkritumus un ietaupot naudu. Pēc lietošanas šo "tualetes papīru" izmazgājiet karstā ūdenī veļas mašīnā".

Tomēr doma par atkārtoti lietojamu tualetes rullīti satricinājusi sociālos tīklus un pircējus. Daudzi ir norādījuši, ka bidē būtu bijis labāks risinājums, citi ir teikuši, ka tas pārkāpj elementārus higiēnas noteikumus. Viens klients pat kliedza: "Ja es to redzētu kāda mājā, es aizietu, un nekad neatgrieztos."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas