Imantas iedzīvotājus nakts vidū pārbaida sprādziens; 7000 eiro izkūp gaisā

tautaruna.lv 29.jūlijs 2022, 14:30
 
Ekrānuzņēmums/TV3
Daudzdzīvokļu nama mītošajiem Imantā, Kleistu ielā, pavadīta nemierīgā nakts, jo ap plkst. 2.00 ēkas pagalmā pēkšņi uzliesmoja ceļmalā novietotā vieglā automašīna. Cilvēki steidzās zvanīt glābšanas dienestam, taču spēkratu saimnieki, kuriem braucamie bija novietoti blakus degošajam “BMW”, skrēja uz ielas, lai savu īpašumu glābtu, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Nakts vidū ceļa malā Kleistu ielā zilās liesmās sadega vieglais auto. Notikušā apstākļi pagaidām nav skaidri, taču saimniekiem versijas par īssavienojumu vai kādu citu tehnisku ķibeli šķiet daudz reālākas nekā aizdomas, ka ugunsgrēks izraisīts tīšuprāt. Liesmu atblāzmu ielas pusē daudzstāvu namā dzīvojušie pamanīja ap plkst. 2.00 naktī.

“Liesma sākotnēji bija no mašīnas sāna, pēc tam jau pacēlās gaisā. [Faktiski dažās minūtēs aizdegās? - red.] Jā! [Saka, ka ugunsdzēsēji ieradās piecās minūtēs?-red.] Jā, ātri,” stāsta nama iedzīvotāja.

Nodegušā auto īpašnieka kaimiņiene atceras blīkšķi: “Bija blīkšķis, kad palūkojāmies pa logu, jau ieraudzījām liesmas zem automašīnas riteņiem. [Vai blakus stāvošās mašīnas nācās pārvietot? -red.] Es redzēju, ka divi vīrieši tieši paspēja pārvietot mašīnu, kas stāvēja priekšā un aiz degošās.”

Par uguns izcelšanās iemesliem gan kaimiņiene neko nevar pateikt, jo sprādziena brīdī neviens tuvumā automašīnai neesot manīts.

Uzrunātā “BMW” saimnieces radiniece pastāstīja par automašīnas vēsturi. Spēkratu ģimene nopirkusi vien pirms dažiem mēnešiem, un braucamrīks jau pabijis servisā, veikts dārgs remonts. Vai aizdegšanās ir saistāma ar remontdarbiem un kāda meistara paviršību - diez vai būs nosakāms un pierādāms. Diemžēl auto nebija apdrošināts ar KASKO polisi, tāpēc gan remontā ieguldītie līdzekļi, gan pati automašīnas vērtība, kas pārsniedz 7000 eiro, faktiski izkūpējusi gaisā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 5

 
Anonīms
 

vienkārši neatdeva parādu

29.jūlijs 2022, 17:13 Atbildēt

Sveiki

Investori un projektu vadītāji, šī ir iespēja jums. Vienkārši sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas.

E-pasts: infosatfinance@gmail.com

29.jūlijs 2022, 22:03 Atbildēt

Tā ir kad pērk "mašīnas" par 7000 EUR.

30.jūlijs 2022, 6:57 Atbildēt

Nu jā. Nopirku jaunu par 27000 EUR un nekādu kreņķu.

31.jūlijs 2022, 12:24 Atbildēt

Vairāk ticu servisa kļūdām. Nomainīju jau trešo meistaru. Šoreiz labs patrāpījās. Apskatot mašīnu pirms TA uzreiz norāda uz defektiem. Salabo. TA izeju ar pirmo reizi. Agrākie, labo vienu, sabojā ko citu.

31.jūlijs 2022, 22:15 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:10

Jaunākās diskusijas