Lietuvā, kādā kāzu ceremonijā, izpilda neparastu rituālu

tautaruna.lv 9.jūlijs 2022, 1:30
 
Ekrānuzņēmums
Sociālajos tīklos īpašu uzmanību guvis kāds Lietuvas jaunais pāris, kuru kāzu ceremonijā gan jaunlaulātie, gan viesi ieguvuši tetovējumus, raksta portāls "The Insider".

Kotrjina Nauseda, 28 gadus vecā medicīnas speciāliste 3. jūnijā ceremonijā salaulājās ar Arturu Nausēdu (31). Pāris, kas dzīvo Lietuvā, ir kopā sešus gadus.

Līgava plānoja savās kāzās valkāt Dior iedvesmotu baltu kleitu, taču mainīja savas domas tikai vienu dienu pirms došanās pa eju.

"Gatavojoties lielajai dienai un komunicējot ar holistisko kāzu ceremoniju meistaru, saņēmām piedāvājumu veikt rituālu, kas piešķirtu jēgu mūsu savienībai," pastāstīja Kotrjina. "Prezentētās idejas šķita pārāk banālas, tāpēc piedāvājām savu."

Kotrjina un Arturas viens otram uztetovēja sev un viņu attiecībām raksturīgus simbolus.

"Mums abiem ir daudz tetovējumu, un māksla mums ir pie sirds, tāpēc ideja tetovēt vienam otru ar simbolu radās ļoti ātri un dabiski," viņa sacīja. "Sākotnēji mēs ar Arturu uztetovējām viens otram simbolu "222", kas apzīmē savienību gan Bībelē, gan numeroloģijā, un tāpēc, ka 2. jūnijā mēs oficiāli kļuvām par vīru un sievu.

Ekrānuzņēmums

Kotrjina piebilda, ka ceremonijā tika tetovēti arī viesi. "Daudzi draugi, pat tie, kuriem nebija neviena tetovējuma, uz mūsu kāzām uztetovēja divus punktus. Visvairāk tetovējumu veidojām es un Arturs," viņa stāstīja.

Kotrjina dalījās ar kadriem no viņu kāzām vietnē "TikTok", kur kļuva kļuva plaši izplatīts ar vairāk nekā 996 000 skatījumu.

@kotrynaska

How we became husband & wife vol.2

♬ Walk the Night - Retrospaction

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:16

Jaunākās diskusijas