"Tas mani traumēja"; vīrietis satraucies par ezerā redzēto

tautaruna.lv 8.jūlijs 2022, 2:00
 
AP/Scanpix/Leta
61 gadu vecais Veins Ouens no Lielbritānijas ir pamatīgi straucies un brīdina citus ūdens prieku cienītājus, ka vietējā ezerā ir manīta mistiska būtne, vēsta "The Sun".

Veins apgalvo, ka Anglijas grāfistes Kambrijā esošā Ulsvotera (Ullswater) ezerā, redzējis "briesmoni".

Vīrietis ziņo, ka dodoties atpūsties pie ezera, viņa acu skatienu pievērsa neparasts notikums.

Viņš redzēja, kā zem ūdens tiek parautas divas zosi. Tās virs ūdens vairs nav uzpeldējušas.

Pastāv dažādas spekulācijas, kāda būtne varētu dzīvot ezerā. Lielākoties cilvēki min, ka tur, iespējams, dzīvo liels sams vai pat krokodils.

Taču nacionālā parka pārvaldes veiktajā izmeklēšanā nekas neparasts netika atklāts.

"Tas mani traumēja Es vēlos, lai cilvēki nedotos ūdenī ar maziem bērniem un maziem suņiem. Es vēlos, lai nacionālā parka pārvalde izkārtu dažādas zīmes, kuras brīdinātu cilvēkus, ka ūdenī kaut kas atrodas," pauda Veins.

Veins atklāj, ka pēc tam, kad divas pelēkās zosis pazuda zem ūdens, tās vairs neatgriezās virs tā. Viņš lēš, ka zosis varēja būt pat piecus kilogramus smagas.

Viņš min, ka nākamajā dienā viņu vēlreiz pārsteigusi nezināmā būtne. Zem ūdens atkal pazuda zosis. Veins uzskata, ka ezerā kāds varētu būt ielaidis krokodilu.

Nacionālā parka pārvalde pauž, ka viņu speciālisti neko aizdomīgu nav atraduši vai redzējuši. "Mēs esam informēti par iespējamiem incidentiem, kas saistīti ar zosīm Ulsvoterā. Mūsu Lake Ranger komanda nedēļas nogalē patrulēja šajā apgabalā un nemanīja neko neparastu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:39

Jaunākās diskusijas