VIDEO: skolotājam amizantā veidā izdodas aizbiedēt skolas pagalmā iemaldījušos lāci

tautaruna.lv 25.jūnijs 2022, 19:25
 
Ekrānuzņēmums no bellinghamherald.com
Kanādas dieviedrietumos esošās Britu Kolumbijas provinces mūzikas skolotājām izdevies neticamais. Viņš no skolas pagalma, pateicoties savām muzikālajām dotībām, aizbaidījis lāci, vēstīts portālā "UPI".

St. John's Academy Shawnigan Lake skolas mūzikas skolotājam Tristanam Klausenam izdevies pamatīgi pārsteigt gan skolēnus, gan skolotājus, gan lāci.

Tristans stāsta, ka vienu dienu pie viņa pienāca kolēģis un brīdināja, lai nedodas ārā no skolas, jo pagalmā atrodas lācis.

Kāds no viņa kolēģiem lielo zvēru centās aizbiedēt dauzot pa atkritumu tvertni, taču tas nenostrādāja un lācis turpināja savas aktivitātes.

Saprotot, ka bīstamo zvēru nepieciešams aizvilināt prom no skolas teritorijas, Tristanam prātā ienāca interesanta ideja - viņš viņam varētu kaut ko nospēlēt.

Tristans saprata, ka viņš vislabāk prot spēlēt trombonu, un varbūt tieši šīs prasmes šoreiz var noderēt, lai izbiedētu lielo dzīvnieku.

Viņš nolēma pamēģināt, vai lācim tikpat ļoti patiks trombons kā viņam. Izrādās, ka lāči nav īpaši trombona cienītāji. Brīdī, kad Tristans sāka spēlēt trombonu, lācis izbijās un aizmuka.

Neparasto lāča biedēšanu video iemūžināja vairāki skolēni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:24

Jaunākās diskusijas