Britu medijs: Iespējams, Putins jau ir miris

tautaruna.lv 30.maijs 2022, 11:30
 
AP/Scanpix/LETA
Krievijas augstākās amatpersonas, pēc žurnālistu domām, baidās, ka pašreizējā valsts prezidenta Vladimira Putina nāve var izraisīt valsts apvērsumu un novest pie Krievijas bruņoto spēku izvešanas no Ukrainas teritorijas, raksta Daily Star.
Iespējams, Krievijas prezidents Vladimirs Putins vairs nav starp dzīvajiem, un Kremlis, vēloties noklusēt šo informāciju no sabiedrības, publiski izmanto dubultniekus.

Par to raksta britu tabloīds Daily Star, atsaucoties uz saviem avotiem MI6 izlūkdienestā.

Žurnālisti atzīmē, ka pēdējā laikā Rietumu medijos arvien biežāk sāk parādīties informācija, ka Vladimirs Putins ir nedziedināmi slims.

Pēc iekšējās informācijas, Kremļa augstākās amatpersonas Krievijas Federācijas prezidenta nāves gadījumā mēnešiem ilgi klusēs par šo informāciju un publiskajā telpā izmantos Krievijas līdera dubultniekus, lai noturētos pie varas tik ilgi, cik iespējams.

Izlūkdienesta darbinieki neizslēdz, ka informācijas publicēšana par Vladimira Putina nāvi var izraisīt apvērsumu valsts iekšienē un Krievijas militārpersonu nevēlēšanos turpināt pilna mēroga karu Ukrainā. "Pastāv iespēja, ka viņš jau ir miris. Precīzi zināt nevar. Putins savulaik izmantoja dubultniekus, kad bija veselības problēmas, un Kremlis to varēja darīt arī tagad," komentāros žurnālistiem saka britu izlūkdienesta darbinieki.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas