Putina meitas jaunā drauga uzvārds pārsteidz

tautaruna.lv 20.maijs 2022, 12:12
 
Reuters/Scanpix/Leta
Vladimira Putina meitai Jeaterinai Tihonovai ir jauns draugs - profesionāls baletdejotājs ar zīmīgu uzvārdu, raksta "The Daily Mirror".

35 gadus vecā Jekaterina tiekoties ar 52 gadus veco baletdejotāju Igoru Zelenski, kurš vēl nesen vadīja Bavārijas Valsts baletu, taču amatu pametis, kad, visticamāk, bija atteicies nosodīt Putina asiņaino karu Ukrainā.

Ārzemju mediji norāda uz to, ka interesants ir fakts, ka Putina meitas jaunā drauga uzvārds ir tāds pats kā Ukrainas prezidentam Volodimiram Zelenskim.

J. Tihonova sankciju dēļ nav varējusi veikt regulārus lidojumus no Maskavas uz Minheni, lai apmeklētu savu mīļoto. Par šīm attiecībām kļuvis zināms pēc Krievijas neatkarīgās ziņu aģentūras "IStories" un Vācijas medija "Der Spiegel" veiktās izmeklēšanas, raksta "The Daily Mirror".

Izskanējusi informācija, ka līdz pat šā gada sākumam un karam Ukrainā, Putina meita ar Igoru Zelenski kopā dzīvoja Vācijā.

I. Zelenskis pēc tautības ir krievs, taču viņam esot gruzīnu saknes. Netiekot uzskatīts, ka viņam ar Ukrainas prezidentu būtu kāda radniecība. Viņš iepriekš bija precējies un viņam ir divas meitas un dēls ar horeogrāfi Janu Serebrjakovu.

J. Tihonova ir jaunājā no divām Putina meitām no viņa laulības ar Ludmilu. Jeaterina iepriekš bija precējusies ar Krievijas miljardieri Kirilu Šamalovu, taču pāris izšķīrās 2017. gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:55

Jaunākās diskusijas