Lidostā notiek kas dīvains: pasažieri saņem aviokatastrofu bildes

tautaruna.lv 15.maijs 2022, 18:12
 
Ilustratīvs attēls / F64
10. maijā Telavivas lidostā notika neparasts incidents. Turcijas aviokompānijas lidmašīnas pasažieri, kam bija jālido uz kādu no Turcijas pilsētām, brīdī, kad lidmašīna jau virzījās pa skrejceļu, pēkšņi savos mobilajos tālruņos saņēmuši ziņas ar krītošu un avarējošu lidmašīnu fotogrāfijām.

Saņēmuši šausminošos attēlus, pārbiedētie pasažieri nekavējoties par to informēja apkalpi. Pilots nolēma atgriezties terminālī un izsēdināt pasažierus. Pēc tam apkalpe par notikušo ziņoja lidostas drošības dienestam. Pasažieri atgriezās uzgaidāmajā telpā, un viņu bagāža tika nosūtīta atkārtotai pārbaudei, vēsta detaly.co.il.

Lidostas pārvalde paziņoja, ka pasažieriem vai apkalpes locekļiem briesmas nedraud. Izlidošana maršrutā tiks atļauta pēc tam, kad lidmašīna būs izturējusi papildu pirmslidojuma pārbaudi un apkalpe būs pārliecināta par lidojuma drošību.

Vietējie žurnālisti uzskata, ka fotogrāfijas, visticamāk, pasažieriem nosūtītas, izmantojot Apple AirDrop servisu, kas ļauj sūtīt attēlus uz daudzām ierīcēm vienlaikus. To apliecina fakts, ka fotogrāfijas saņemtas tikai iPhone, bet ne citos viedtālruņos. Ar šī servisa palīdzību bildes varēja nosūtīt gan cilvēks no malas, gan kāds no pasažieriem. Bet kurš un kāpēc to izdarīja, paliek noslēpums. Notiek izmeklēšana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:38

Jaunākās diskusijas