Ģimenei nezinot, viņu īpašumā "iedzīvojas" vairāki nelūgti viesi

tautaruna.lv 7.maijs 2022, 20:43
 
pexels.com
Ģimene no ASV bija šokā, kad pārbaudot videonovērošanas kameru ierakstus ieraudzīja, ka viņu māju regulāri apmeklē pieci nelūgti viesi, ziņo "People".

Kāda ģimene no ASV, kura dzīvo pie Taho ezera, piedzīvoja šoku un izbīli, kad saprata, kas regulāri apmeklē viņu īpašumu un tajā dzīvo.

Kameru uzņemtajos video ierakstos ģimene ieraudzīja, ka viņu īpašumu regulāri apmeklē pieci lāči. Lāču mamma un četri mazi lācēni.

Izrādās, ka lāču saime ģimenes īpašumu nolūkojuši kā izcilu ziemas guļvietu. Visi pieci lāči savu ziemas miegu aizvadīja zem mājas. Lāči pavisam viegli varēja pakļūt zem mājas, jo tā atrodas uz stabveida pamatiem.

"Kad pienāca laiks iet ziemas guļa, lāču māte atrada šo māju ar "tukšu" apakšu un veda savu bērnus gulēt," skaidro bezpeļņas organizācija "BEAR League".

Kā atzīst ģimene, tad viņi nav zinājuši, ka zem mājas atrodas pieci lāči.

Tomēr viņiem ziemas laikā ir bijušas aizdomas par to, ka viņu īpašumā notiek kaut kas neparasts. Visi ģimenes locekļi bija dzirdējuši savādu dārdoņu, krākšanai līdzīgus trokšņus. Par spīti dīvainajām skaņām, ģimene tām nav pievērsusi lielu uzmanību.

Stāstot par dzirdēto kaimiņiem, viņi esot teikuši, ka neko neesot dzirdējuši un, ka tās ir ģimenes iedomas.

Ja ģimene nebūtu caurskatījusi video novērošanas kameru ierakstus, tad viņi nemaz nezinātu, ka savu īpašumu dala ar pieciem lāčiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:16

Jaunākās diskusijas