Soctīklus satricina Latvijas un Igaunijas prezidentu līdzība

tautaruna.lv 23.aprīlis 2022, 10:31
 
Kaspars Krafts/F64
Igaunijas un ASV mediju pētnieks Skots Ābels soctīklos dalījies ar Igaunijas un Latvijas prezidentu bildēm, norādot uz abu vizuālo līdzību.

Pie attēla, kur salīdzināti prezidenti, S. Ābels ironizē, ka Baltijas valstīs "prezidentus pērkam vairumtirdzniecībā".

Fotogrāfijā blakus redzami Latvijas prezidents Egils Levits un Igaunijas prezidents Alars Kariss no Polijas un Baltijas valstu tikšanās ar Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski. Abi prezidenti, kā novērojams, bija izvēlējušies līdzīgu vizuālo tēlu vizītei. Attēlam pievienoti apraksti, kuros uzsvērtas abu prezidentu atšķirības, piemēram, atšķirīgā briļļu forma un matu līnija. Tāpat mūsu prezidentam esot "tumšākas ūsas".

Abi prezidenti uz tikšanos bija ieradušies tumši zilās drēbēs, bet, kamēr E. Levits izvēlējies vesti, Kariss devis priekšroku džemperim ar uzrakstu "estonian" (igaunis).

Komentāros cilvēki smejas, ka Igaunijas prezidents "speciāli" uzvilcis džemperi, kas atklāj viņa nacionalitāti, lai viņu atšķirtu no Latvijas prezidenta.

"Kad pirmo reizi ieraudzīju šo bildi, uzreiz nodomāju: "Jā, Igaunijas čalis gribēja vilkt kaut ko, kas skaidri pasaulei parāda viņu atšķirību"," raksta komentētājs.

"Es prātoju, vai viņi vienojās un nolēma kopīgi vilkt vienādas drēbes un brilles un samainīties ārvalstu vizītēs, kurš pamanītu, ka ieradies nepareizais prezidents... laba izjokošanas ideja," pausts vienā no komentāriem.

"Brāļi no atšķirīgām mātēm," smejas komentētājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:20

Jaunākās diskusijas