Bērnudārzā noticis satraucošs incidents - bērni lietojuši alkoholu

tautaruna.lv 23.aprīlis 2022, 19:12
 
f64.lv, Vladislavs Proškins
ASV, Mičigānas bērnudārzā noticis ļoti neparasts incidents, kas pamatīgi satraucis ne tikai iestādes darbiniekus, bet arī visus bērnu vecākus, ziņo "People".

Kāda Mičigānas bērnudārza audzēkne uz pirmskolas izglītības iestādi atnesa alkoholu.

Meitenīte uz skolu bija atnesusi kokteili un pacienāja ar to četras draudzenes.

Incidents notika grupiņā, kurā mācas piecus gadus veci bērni.

Kā stāsta Aleksisa Simta, viena no bērnu mammām, tad bērnudārza vadība ar viņu sazinājās pēc tam, kad iestādē tika konstatēts, ka bērni lietojuši alkoholu. Viņas meita bija viena no četrām meitenēm, kuras bija lietojušas alkoholu.

Tikmēr kādas citas meitenes tēvs Dominiks Zanders atklāj, ka meitai prasījis vai viņa zināja, ko dzer. Meitene neesot zinājusi, kas tas ir, bet pēc vairākiem malkiem sajutusi reiboni un sliktu dūšu.

Dominiks stāsta, ka meitene, kura uz bērnudārzu ir atnesusi alkoholu, par to iepriekš ir ziņojusi audzinātājai, taču viņa teiktajam neticēja. "Meitene to ielēja savā krūzītē un izdzēra. Viņa beigās pateica, kas tas ir. Viņa gāja garām skolotājai un teica, ka krūzītē ir alkohols. Skolotāja tikai dīvai noskatījās."

Skolas direktors par notikušo incidentu informēja visus vecākus, nosūtot viņiem vēstuli. "Kāds skolēns uz skolu atnesa jau iepriekš sajauktu alkoholisko dzērienu, kas tika izdalīts citiem skolēniem. Uzzinot par notikušo, bērnudārza vadība ievēroja nepieciešamos medicīniskos protoklus un nekavējoties sazinājās ar iesaistīto bērnu vecākiem."

Direktors atklāj, ka saistībā ar notikušo, tiks piemērots disciplinārsods vainīgajiem.

Uz bērnudārzu atnestais alkoholiskais dzēriens saturēja tekilu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas