"Jebkas, izņemot somas"; cilvēki sajūsmā par video no skolas Latvijā

tautaruna.lv 8.aprīlis 2022, 3:30
 
Ekrānšāviņš
Ogres 1. vidusskola sociālajā vietnē TikTok publiskojusi video, kurā redzama diena skolā, kad nedrīkstēja izmantot skolas somas - "Jebkas, izņemot somas" diena.

Kā redzams publiskotajā video, skolēni uzdevumam piegājuši ļoti radoši un mācībām nepieciešamās mantas ievietojuši ne tikai, piemēram, koferos vai kastēs, bet pat atkritumu tvertnēs, spaiņos, bērnu ratiņos un dzīvnieku pārvadāšanas kastēs.

Daži pat savu līdzi nesamo papildinājuši ar tērpu. Piemēram, kāds skolēns redzams mantas nesam bērnu transportlīdzeklī, ar kuru arī pārvietojies pa skolas gaiteņiem, turklāt vienradža tērpā.
@ogres1vsk Anything but a bag day!!!! Redzējām sickk fits šodien #foryou #ogres1vidusskola #anythingbutabackpack ♬ Drop It Like It's Hot - Snoop Dogg

Cilvēki soctīklos atklāj, ka šāda akcija notikusi vairākās Latvijas skolās. Pie video kāda komentāra autors atklāj, ka arī viņa skolā bijusi šāda diena un pieci cilvēki pa skolu nēsājuši laivu.

"Mums skolā atnāca ar maxsimas ratiem un rimi groziem", "Ahh es šodien atnācu uz Ogres videni ar atvilktni no sava galda", "es šodien aizgāju uz skolu ar spaini", "Es ar čībām un grozu", "man kāds uz skolu atbrauca ar zāles pļāvēju, un somas vietā atnesa Rimi ratiņus" - stāsta komentētāji pie video.

Par šādu dienu pozitīvi izteikušies arī vecāki. Piemēram, aktieris Madars Zvagulis mikroblogošanas vietnē Twitter raksta : "Šis riktīgi kruta. Arī manam puikam RNDV bija "diena bez mugursomas". Viņš kā somu izmantoja krupju kasti. Prieks, ka tas notiek vairākās skolās."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas