Pudnika cinisms: "Ukrainas tauta ir vainīga pie tā, kas ar viņiem notiek" - izpelnās dusmu vilni

tautaruna.lv 13.aprīlis 2022, 3:30
 
Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency
Kādreiz Kaspara Pudnika vārds daļai sabiedrības vairāk asociējās ar viņa rosīšanos mūzikas sfērā, bet labu laiku viņš no mūzikanta daudzu izpratnē pārvērties par rupju, agresīvu klaigātāju soctīkos. Pēdējās viņa "pērles" un savārstījumi jau klejo interneta vidē - tiesa, ne jau tādēl, ka Latvijas iedzīvotāji priekā plaudē un piekrīt sacītajam, bet lai pārējie atcerētos šo "varoni".
Piemēram, kādreizējā Rīgas domniece Sarmīte Pīka facebook raksta: "Brīdi šaubījos, vai neparādu pārāk lielu godu Kasparam Pudnikam, pārpublicējot citātus no viņa savārstījuma.
Bet tomēr nolēmu to izdarīt, lai tauta redz savu “varoni”.
Mani ieinteresēja dziedošo čigānzēnu ansambļa dalībnieka transformācija - no publikas mīluļa par liela mēroga kretīnu!
Laikam jau arī tam ir nepieciešams zināms talants."
* * *
K. Pudnika "pērles":
* Ar kādām tiesībām valdošie mērgļi atļaujas šķelt sabiedrību? Raut karogus un tad tos uzspraust vai katrā staba galā! Ar kādām tiesībām viņi pie gandrīz katras izglītības iestādes Latvijas karoga vietā izkarina Ukrainas karogu? Ar kādām tiesībām? Vai kāds rīkoja referendumu par šo jautājumu? Vai kāds prasīja tautas nostāju? Protams, ka nē!
* Arī Ralfs Eilands, kurš propagandē krāsaino ideoloģiju, nu ir kļuvis par tautas aizstāvi. Saņēmis idiota sertifikātu no tāda paša idiota (ar Vācijas pilsonību) un lepojas ar to. Nožēlojami! Bet jāklausa kā mamma saka, ko darīt. Es redzēju sapnī, ka Eilandu tiesās par Latviešu tautas nodevību un naida kurināšanu. Ceru, ka šis sapnis piepildīsies!
* Un sapnī redzēju, ka stulbā Medicīnas muzeja vadība tiek izsūtīta uz Sibīriju. Par to, ka kurina naidu Latvijā starp tautām. Ar stulbu, palīgskolas līmeņa plakāta izveidi pretī Krievijas vēstniecībai. Nu nav ko darīt, stulbumam nav robežu!
* Šobrīd, kad primāri ir JĀPARŪPĒJAS par savas tautas cilvēkiem, visi nezin kādēļ skrien rūpēties par Ukrainas tautu. Varētu padomāt, ka viņi paši nevar par sevi parūpēties. Jūs man pasakiet, kad Ukrainas tauta ir rūpējusies par Latviju? Tieši kad?
Sapnī redzēju, ka pati Ukrainas tauta ir vainīga pie tā, kas ar viņiem šobrīd notiek. Tikai un vienīgi viņi paši ir vainīgi pie kara!
* Pie Krievijas vēstniecības var stāvēt ar Ukrainas karogu, bet paust atbalstu Krievijas tautai nedrīkst! Kā tad tā? Ar kādām tiesībām? Vai tad demokrātija nav viedokļu dažādība? Tad kādēļ vieni ir vienlīdzīgāki par citiem? Un atbilde ir ļoti vienkārša! Latvijā NAV nekādas demokrātijas - ir TOTALITĀRISMS! Ir tikai “viņu” viedoklis un citu NAV! Vārda brīvība!? Kāda vārda brīvība? Par sava viedokļa paušanu esmu bloķēts uz 30 dienām Facebook un par tradicionālo ģimeņu aizsardzību esmu neatgriezeniski dzēsts no draugiem.lv. Un Jūs to saucat par demokrātiju? Smiekli nāk! Latvijā NAV demokrātijas! Ir tikai kretīnu un mērgļu valdība un Eilandveidīgo idioti, kuri pielaizās ”varai”.
Šīs atziņas izpelnījušās milzu nosodījumu
Lūk, daži komentāri:
Irēna: Jā, jau labu laiku ar šo cilvēku kaut kas nav kārtībā,burtiski viss ir slikti un nepareizi. Un tas,šķiet, sakās,kad pajuka tas foršais čigānu ansamblis,jau tad viņš viņus visus zākāja un laikam iepatikās. Jūtas nenovērtēts un šādi cer iegūt popularitāti nabags, tā vismaz izskatās.
Iluta: Mana ome šādās situācijās teica:”Glupam putnam glupa dziesma!
Inga: Neticu, ka ko tādu var uzrakstīt pie pilna saprāta esošs cilvēks. Es diemžēl nezinu, kas viņš tāds ir. Patiesībā priecājos, ka nezinu.
Sanita: Cik noprotu, šis šodien esot izgājis ēterā, te fb, pēc vismaz mēneša vai ilgāka perioda nobanošanas… vai nu par naida runu vai tml
Aija: Puisis izklausās tāds varens sapņotājs. Kā liekas gulēt, tā kļūst gluži par Vangu. Izskatās pēc parasta pavasara saasinājuma, turklāt nupat tāds šerpāks pilnmēness bija, tad jau visādi dīvaiņi lien no šķirbām un pagarēm ārā..
Pēteris: Kas ir šis Kaspars Pudniks? Kaut kāds nelaimīgais, kas izlaists no psihenes? Kur citur tādus var sameklēt?
Ervins: Nu izklausās,ka Pudniks ir izgājis jauno čekistu kursus pie paša Putļera! Runā ,kā no fašistu lapeles
Pats K Pudniks pat pacentās daudziem jau daudziem komentētājam ko ne visai glaimojošu atbildēt...
Piebildei: Kasjauns.lv vēsta, ka Valsts drošības dienests ir saņēmis iesniegumu ar lūgumu izvērtēt Pudnika aktivitātes.
K. Pudniks ir atbalsta grupa "GAITNIEKS" (mērķis sniegt tūlītēju palīdzību cilvēkiem un ģimenēm, kuras nonākušas īslaicīgās grūtībās vai krīzes situācijā) administrators un tur publcējis savu privāto konta numuru....varbūt kāds naudu ieskaita...

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:26

Jaunākās diskusijas