Versija: kāpēc Putinam vajag dubultniekus?

tautaruna.lv 13.aprīlis 2022, 2:30
 
EPA/Scanpix/LETA
Vladimirs Putins valda Krievijā vairāk nekā 20 gadus, un šajā laikā medijos vairākkārt izskanējuši teju neticami pieņēmumi, ka īstais Putins vai nu jau sen ir prom no šīs pasaules, vai arī slēpjas kaut kur, bet viņa vietā prezidenta pienākumus pilda dubultnieks.

Dažādu jomu eksperti (astrologi, psihologi) ne reizi vien ir teikuši, ka Vladimiram Putinam ir dubultnieki.

Kā raksta Otkrito.lv, ir iemesli, kāpēc "Putinu vajadzētu būt daudz" - oficiāli Krievijas prezidents gandrīz katru dienu paraksta vairākus desmitus valdības dekrētu, lēmumu, ziņojumu. Turklāt viņš dodas komandējumos, dažreiz tas notiek ļoti pēkšņi. Vēl rīko arī preses konferences.

Daži uzskata, ka 69 gadu vecumā veselība vairs īsti neļauj tik lielas aktivitātes, tāpēc šādus jautājumus palīdz risināt viņa dubultnieki.

Gadu no gada sazvērestības teoriju piekritēji seko līdzi materiāliem par Putinu un ziņo par visu, kas rada aizdomas: izmaiņām sejā, runas un uzvedības niansēm un pat par to, ka dažkārt Vladimirs Putins “aizmirst” vācu valodu, ko viņam būtu brīvi jāpārvalda, jo jaunībā viņš strādāja VDR pretizlūkošanā. Tāpat daudziem šķiet dīvaini, ka Putins tik rūpīgi slēpj savu ģimeni un ļoti izvairīgi runā par savām pieaugušajām meitām Mariju un Jekaterinu. Citu valstu prezidenti ar šādu slepenību neizceļas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas