Atklāj baisu informāciju par Putina bērnību

tautaruna.lv 18.aprīlis 2022, 4:30
 
Reuters/Scanpix/LETA
Pēc astropsiholoģes Valentīnas Vitrokas teiktā, ir dokumentālā filma par Krievijas prezidenta Vladimira Putina īsto māti Veru, kura dzīvo Gruzijā, raksta Otkrito.lv.

Tajā teikts, ka savulaik šī sieviete uz Gruziju pārcēlusies no Krievijas Permas apgabala ar savu jauno vīru un mazo dēlu.

“Patēvs nežēlīgi sita bērnu, kā dēļ viņš vēlāk izauga gļēvs un zemisks, pieradis pie viltībām un netīriem izgājieniem.

Kad ciemos ieradās Veras vecāki, tagadējā Krievijas līdera vecvecāki, viņus, ieraugot mazdēlu, pārņēma šausmas. Tas bija ļauns, nomākts radījums, kurš deviņu gadu vecumā pat nevarēja runāt skaidri,” par Putinu stāsta Valentīna.

"Veras vecāki paņēma viņu sev līdzi, un atrada zēnam vecu bezbērnu pāri no Sanktpēterburgas Vladimiru Spiridonoviču Putinu un Mariju Ivanovnu Šelomovu. Šo cilvēku dēls nomira blokādes laikā, un vecuma dēļ viņi vairs nevarēja radīt vēl vienu. Cilvēki, kas tika uzskatīti par Putina īstiem vecākiem, viņu adoptēja, aizsūtīja uz skolu divus gadus par vēlu un audzināja kā savējo. Bērns acīmredzot bija spējīgs, jo ātri apguva visas savam vecumam nepieciešamās prasmes un iemaņas, neatšķiroties no vienaudžiem."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 8

 
Anonīms
 

Līdzīga bērnība bija arī Josifam Briesmīgam un kas no viņa iznāca, to zinām pēc visas viņa vēlākās dzīves, represijām un gulāga nometnēm. Par to Voviku vispār mums ir mazs gala priekšstats. Kad VDK sūtīja savus aģentus uz darbu ārzemēs, ar viņiem tika izdarīti NLP programēšanas seansi un ko viņam toreiz ielika galvā, mēs tagad varam tikai minēt. Īstenībā tāds cilvēks ir ieprogramēts kara robots, ne neatkarīga un brīva personība, kurš pats izlemj par savu rīcību. Viena tāda personība varbūt arī nav briesmīga, bet tas VDK, nekur nepazuda un pārgāja tagadējā FDD, kurš turpina padomju laikā iesākto darbu. Ne tikai Krievijā, bet visā pasaulē, ir saglabājušās viņa struktūrvienības, bet viņas neatpaliek no savā laikā slavenā gestapo, gan spēka un ietekmes ziņā. Visa pasule ir pilna ar tolaik nodibinātām viltus firmām, kuras turpina pārvaldīt Kremļa mafijas pelēko naudu, par kuru var nopirkt politiķus un veikt pat valsts apvērsumus, ja tas būs vajadzīgs.. Man ir cits jautājums – ko nupat Kijevā darīja visu Baltijas valstu un Polijas prezidenti..? Ir pamats domāt, ka mūs sāk gatavot jaunai valstu Federācijai, jeb Baltijas-Melnās jūras valstu savienībai.!? Rietrumi Ukrainā uzvarēt tāpat nevrēs, bet mūs visus var «nomest» atsevišķa valstu segmentā, kurš varētu pat apmierināt Putina apetīti un viņa prasības par tām sarkanajām līnijām, jo kodolkaru neviens negrib. Varas centrs tad būtu Varšavā un miers mājās..? Putins arī tad vairāk neuzdrošinātos uzbrukt tālāk Ukrainai, jo daļa no šīs valstu federācijas, būtu arī NATO valstis un tas ir pat ļoti svarīg priekš visiem.. Karu varērtu sarullēt un ar ukraiņiem noslēgt kādu mieru, kaut patreizējās robežāš, līdz kurām kāds nu ir šobrīd aizgājis, jo savādāk karš var būt jau līdz pēdējam ukrainim, jo ieročus viņiem turpina dot, bet reāli uzvarēt Krieviju, laikam viņi tomēr nespēs, jo krievam rezervē ir arī kodolieoči, kurus viņš var pielietot un tas nemaz nav izslēgts..

Te ir tas intervija links:

www.youtube.com/watch?v=VCVYbx8c6dc

18.aprīlis 2022, 7:39 Atbildēt

Pēc visa nodarītā - izpostītām un izlaupītām pilsētām, spīdzinātiem un apšautiem ļaudīm, izvarotām sievietēm un bērniem karu sarullēt NAV iespējams. Nekad neviens krieviem to nepiedos. Viņi sev uzlikuši briesmoņu zīmogu. Visa pasaule būs pret viņiem uz ļoti ilgu laiku.

18.aprīlis 2022, 9:25 Atbildēt
Melānija > zeltene.du

Jā,tas ir prātam neaptverami! Tikai nesaprotu,savulaik tieši Jeļcins viņu izvēlējās par savu pēcteci prezidenta amatā,vai tad viņš nezināja,kāds Putins ir cilvēks,vai tad viņš tādu prezidentu ieteica Krievijai?

19.aprīlis 2022, 12:36 Atbildēt

Šizofrēnija - dvēseles slimība.

18.aprīlis 2022, 17:24 Atbildēt

...ne tikai....izskatās,ka ieņemts dzērumā🤣

23.aprīlis 2022, 10:40 Atbildēt

Apraudājos aiz līdzjūtības.

19.aprīlis 2022, 9:26 Atbildēt

Kurš izdomāja un uztur šo bezjēdzīgo portālu?

19.aprīlis 2022, 10:22 Atbildēt

Pie kājas viņa bērnība. Šito uz mieta gadatirgū un ļaut cilvēkiem darīt ar viņu, kas ienāk prātā.

19.aprīlis 2022, 21:43 Atbildēt

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:56

Jaunākās diskusijas