"Ak, jēziņ!" Cilvēki Maskavā veikalā cīnās par cukuru

tautaruna.lv 21.marts 2022, 7:00
 
Ekrānšāviņš no video
Krievijas veikalos cilvēki sākuši cīnīties par pārtiku. Tā pircējs vienā no lielpilsētas lielveikaliem nofilmēja kautiņu pie plauktiem ar cukuru. Viņš pastāstīja, ka cilvēki sākuši agresīvi uzvesties preču trūkuma dēļ.

"Tur bija tukši plaukti. Nebija ne sāls, ne cukura, ne makaronu, ne griķu, rīsi bija, tikai dārgi. Tā cilvēki ieraudzīja ratus ar cukuru, un skrēja pēc tā. Vispirms viņi stāvēja rindā pie tukšiem plauktiem,un tad vienkārši metās uz šiem ratiem.

Visi sāka agresīvi grūstīties. Vairāk ņem sev, neatstājot citiem. Tā nedrīkst uzvesties. Jebkurā situācijā jāpaliek cilvēkam. Lai cilvēki paskatās uz sevi no malas. Tās ir kaut kādas šausmas patiesībā. Mums joprojām nav nekā tāda, lai tā mestos virsū citiem," pauda aculieciniece.

Cukuru un citus produktus krievi sāka aktīvi iepirkt pēc sankciju ieviešanas, rubļa sabrukuma un citām krīzes parādībām. Tajā pašā laikā varas iestādes saka, ka cukura pietiek visiem, valsts, viņuprāt, var sevi nodrošināt ar visu. Taču šķiet, ka pilsoņi šiem vārdiem īpaši neuzticas un tomēr dod priekšroku krājumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas