Redzētais pie Pļavnieku kapiem aculieciniekus pamatīgi sabaida; "Gāju klāt trīcošām kājām"

tautaruna.lv 22.decembris 2021, 19:00
 
Ekrānšāviņš/ Bez Tabu
Pļavnieku kapiem esošajā stāvlaukumā atrodas kāds transportlīdzeklis, kas, iespējams, ir kāda vīrieša pastāvīga dzīvesvieta, vēsta TV3 raidījums "Bez Tabu".

"Bija tā, ka vakarā ar draudzeni braucām pabraukāties. Braucot garām, draudzene pamanīja apsnigušu mašīnu. Durvis tīrītas, iekšā guļ, pret stūri atspiedies, cilvēks. Izdomājām, ka jāiebrauc un jāpaskatās, kas tur ir. Varbūt kādam slikti kļuvis. Es arī izkāpu ārā no mašīnas tādām trīcošām kājām. Eju, skatos, ka rokas saliktas uz stūres un guļ vīrietis ar kapuci vai ko tamlīdzīgu. Nevarēju saprast, vai tiešām slikti. Paraustīju durvis, netaisījās vaļā. Pieklauvēju, nekādas reakcijas. Domāju, ko darīt. Tad pieklauvēju stingrāk. Un tad tur tāds vecs onkulis, gados, paskatījās uz mani. Es jautāju, vai viss kārtībā. Dzirdēt cauri logam varēja. Viņš saka, ka, jā, viss kārtībā. Un es tad tajā brīdī skatos, ka pie blakussēdētāja durvīm stāv maza plītiņa ar ieslēgtu gāzi. Tad es nodomāju, ka neizskatās normāli, "raidījumam stāstīja Emīls.

Arī "Bez Tabu" pie Pļavnieka kapiem redz Emīla aprakstīto situāciju. Pagūstot ielūkoties automašīnas salonā, žurnālisti pamana vairākas tukšas konservu bundžas un arī plītiņu.

Veronika, kura pie kapiem tirgo ziedus, atminas, ka nojumes pie Pļavnieku kapiem savulaik itin bieži apciemojuši bezpajumtnieki. Savulaik pie kapiem arī stāvējusi cita automašīna, kas pat bija apaugusi ar sūnām. Transportlīdzekli evakuēja, bet tās iemītnieks nozuda. Veronika pieļauj, ka jaunajā automašīnā nakšņo tā pati persona.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas